Ny Seniorland-butik i Ramløse

Velfærd

28/9/12 9:51

Birgitte Kræmmergaard

Efterspørgslen er fortsat hastigt stigende og er årsagen til, at Seniorland-kæden nu åbner endnu en butik – den 9. i rækken – denne gang i Ramløse Helsinge, 17. september 2012: ”Den stadigt stigende efterspørgsel på Seniorlands kvalitetsprodukter og services er årsagen til, at vi nu tager konsekvensen og åbner endnu en butik”, siger Retail Manager Heidi Sigvardt.

”Efterspørgselen på vores brede sortiment af hjælpemidler til handicappede og seniorer er støt stigende i hele landet, og vi glæder os derfor meget til, at vi nu endelig kan efterkomme denne efterspørgsel ved at åbne en butik her i Ramløse, som kan servicere vores kunder i hele Nordsjælland.”

Udover et stort udvalg af el-scootere tilbyder Seniorland et meget bredt sortiment af øvrige hjælpemidler, bl.a. el-cykler, minibil, rollatorer, kørestole, stokke samt en lang række hjælpemidler til køkken og bad - og meget mere. Seniorlands personale står altid klar til at rådgive og vejlede om valg og brug af forskellige hjælpemidler.

”Grunden til at vi valgte netop Ramløse som stedet til vores nye butik er, at vores Zealand Care-servicecenter allerede ligger i samme bygning. Det giver os meget bedre mulighed for også at udføre de mange services, som vi også tilbyder vores kunder i Seniorland. Services som fx lapning af el-scootere eller kørestole, serviceeftersyn, klargøring og reparationer,” fortsætter Heidi Sigvardt.

Første åbningsdag på Ellemosevej 3 i Ramløse er torsdag den 27. september – og hele dagen gives der 10 % åbningssrabat på alle varer i butikken.

”Så kig forbi til en lille forfriskning, gør en god handel og se, hvor mange muligheder der er, for at gøre hverdagen som ældre eller handicappet meget lettere”, slutter Heidi Sigvardt.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.