Velkommen

Velfærd

09/08/2016 14:00

Preben Rehr

Semesterstart er lige på trapperne sammen med en ny bog om samskabelse og socialt entreprenørskab. Læs om bogen på denne blog.

Semesterstart er lige på trapperne og der er i øjeblikket en heftig aktivitet blandt uddannelsens undervisere og personale. Lige i øjeblikket foregår der f.eks. en masse planlægning af den forestående undervisning som starter op om små 2 uger, hvor vi blandt andet skal sige goddag til ca. 100 nye studerende.

Som det første blogindlæg præsenteres en ny bog, som uddannelsens egen underviser Elof Nellemann i samarbejde med Maja Juul-Olsen og Esben Hulgård har været medredaktør og skribent på.

Bogen har overskriften "Samskabelse og social entreprnørskab" og interesserer sig for behovet for mere innovativ og kreativ praksis. På professionsuddannelserne indgår der ofte emner som social innovation, entreprenørskab og samskabelse. Bogen stiller bl.a. spørgsmålet: ”Men hvad gemmer der sig bag disse ofte anvendte begreber og ”buzzwords”, hvordan etableres samskabelse i praksis, hvad er social innovation og hvilke værdier kommer der ud af det i praksis? Læs mere om bogen på denne blog.

Mest Læste

Annonce