4.520 nye fleksjob siden april

Politik

23/9/13 9:32

Freja Eriksen

Nye tal viser, at 4.520 borgere er blevet ansat i et fleksjob fra april 2013 og frem til midten af august. Langt hovedparten af de nye fleksjob er oprettet i private virksomheder.

I alle kommuner er der i løbet af foråret blevet ansat fleksjobambassadører, som skal skabe kontakt mellem virksomheder og ledige fleksjobbere via opsøgende og oplysende arbejde over for virksomhederne. Samtidig registrerer de nye flekjobambassadører alle nye fleksjob. 

Ny opgørelse viser, at der er oprettet 4.520 nye fleksjob, siden ambassadørerne begyndte at registrere nye fleksjob i april og frem til midten august 2013.

Tallene viser også, at: 

  • 58 procent af de nyansatte i fleksjob er kvinder
  • 75 procent af de ansatte er over 40 år
  • 75 procent har fået tilkendt fleksjob på grund af en fysisk funktionsnedsættelse
  • 69 procent er blevet ansat i en privat virksomhed
  • 55 procent er ansat i et fleksjob, hvor de arbejder under ti timer om ugen.

Fleksjobsambassadører udspringer af aftalen om en ekstraordinær indsats for at få skabt flere fleksjob, som regeringen indgik med Enhedslisten sidste år i forbindelse med finansloven for 2013.  

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.