Miljøministeriet ansætter ny direktør i Naturstyrelsen

Ledelse

12/03/2014 11:13

Freja Eriksen

Hanne Kristensen er Naturstyrelsens nye direktør. Hun tiltræder stillingen 22. april 2014.

Naturstyrelsens direktør, 42-årige Hanne Kristensen, er uddannet cand.scient.pol. og kommer fra en stilling som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Her har hun haft direktionsansvar for styrelsens to faglige hovedområder: Forbrugerområdet og Offentlig konkurrence, samt for policy, lovgivning og kommunikation.

Hanne Kristensen har tidligere arbejdet i Miljøministeriet, senest som kontorchef for Miljøpolitisk sekretariat i departementet. Derudover har hun været kontorchef i både Skov- og Naturstyrelsen og By- og Landskabsstyrelsen samt fuldmægtig i Miljøstyrelsen og Miljøministeriets departement. Hanne har også i sin karriere arbejdet som kommunikationsrådgiver i Operate A/S.

Departementschef i Miljøministeriet, Henrik Studsgaard, udtaler:

- Med valget af Hanne har vi lagt vægt på at få en stærk, visionær leder, som kan sætte kursen fremadrettet for Naturstyrelsen. Hanne kender jo Miljøministeriet og jeg er sikker på, at hun er den rette person til at arbejde med Naturstyrelsens fortsatte udvikling, siger han.

Den nyansatte direktør glæder sig til igen at arbejde med naturforvaltning:

- Naturstyrelsen passer på nogle af vores mest allermest fantastiske og værdifulde fælles goder. Det er en meget vigtig samfundsopgave. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for en stærk faglig styrelse fyldt med engagerede medarbejdere, siger Hanne Kristensen.

Hanne Kristensen er 42 år gammel, bor på Frederiksberg med mand og to børn og tiltræder stillingen som direktør i Naturstyrelsen den 22. april 2014.

Mest Læste

Annonce