Nye lærere blev præmieret for deres bacheloropgaver

05/12/12 9:14

Uddannelsesministeriet

Uddannelsesministeren uddelte præmier til tre nyuddannede lærere, der har skrevet bacheloropgaver ud over det sædvanlige og til inspiration for andre studerende og lærere.

Dygtige og engagerede lærere er afgørende for at skabe og fastholde høj kvalitet i folkeskolen. 30. november blev tre nyuddannede lærere hædret for at have skrevet nogle af Danmarks bedste bacheloropgaver på læreruddannelsen denne sommer.

Inspiration fra de bedste opgaver
Præmieringerne skal ses i sammenhæng med hjemmesiden www.lærerprofession.dk, der er oprettet af professionshøjskolerne og fagbladet Folkeskolen, som også står bag præmieringen af de tre vindere.

Her kan studerende og lærere finde inspiration i gode eksamensopgaver, som har en praktisk og lærerfaglig dimension.

Uddannelsesminister Morten Østergaard uddelte præmierne til de tre vindere.

– Det er afgørende at sikre, at ny viden fra forskning og praksis når helt ud i klasselokalerne og bliver omsat til kvalitet i undervisningen. Vi skal bygge bro mellem ny viden og bedre forskning. Denne brobygning er også i høj grad baggrunden for den nye hjemmeside. Formålet er at støtte videndeling og inspiration gennem præsentation af projekter, som har en klar sammenhæng mellem teori og praksis. Det er et godt, fremadrettet initiativ. De præmierede bachelorprojekter vidner også om et højt ambitionsniveau, og det er helt afgørende, at vi er ambitiøse. Vi skal sætte baren højt, sagde Morten Østergaard.

Børne- og undervisningsminister Christine Antorini uddelte præmier for de tre bedste diplomafhandlinger fra skoleområdet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.