Uddannelsesministeriet tweeter om SU

Politik

26/08/2013 12:06

Freja Eriksen

Studerende kan nu få opdateringer om SU-regler og tiltag på det sociale medie Twitter. Uddannelsesministeriet lancerer @minSU_dk som en service, der skal gøre SU-systemet mere gennemskueligt.

Nu får tusindvis af studerende lettere ved at finde information om statens uddannelsesstøtte, SU.

Den 26. august går Uddannelsesministeriet på Twitter med en SU-profil, og henvender sig dermed direkte til de mange, som dagligt benytter de sociale medier. Navnet på den nye service bliver @minSU_dk.

Uddannelsesminister Morten Østergaard fremhæver, at ministeriet med @minSU_dk hurtigt og effektiv får mulighed for at sprede aktuelle og vigtige budskaber direkte til mange på en gang.

- Interessen for at tage en uddannelse har aldrig været større, og næsten alle studerende får gennem deres uddannelsestid brug for oplysninger om SU. Med @minSU_dk kan vi let og uden omveje komme i dialog med de studerende og dermed gøre SU-systemet mere gennemsigtigt og tilgængeligt, siger Morten Østergaard, der samtidig opfordrer de studerende til at udnytte mediet til at hjælpe hinanden.

Uddannelsesministeriet vil tweete om aktuelle problemstillinger, nye regler og servicetweete om for eksempel tekniske problemer på hjemmesider.

Ministeriets selvbetjeningssystemer på www.su.dk, www.ungdomskort.dk og SU-medarbejderne på uddannelsesstederne er fortsat den primære kanal, som studerende og andre borgerne skal anvende til sagsbehandling og vejledning om SU og Ungdomskort.

Se alle Uddannelsesministeriets indsatser på sociale medier

Mest Læste

Annonce