Anne E. Jensen skifter Bruxelles ud med Kalundborg

Venstres Anne E. Jensen forlader Europa-Parlamentet i 2014. Hun vil i stedet være lokalpolitiker. Venstres EU-politiker Anne E. Jensen stopper i Bruxelles i 2014, når den nuværende valgperiode udløber.

Og hun har ikke planer om at blive i europæisk politik. I stedet vil hun være lokalpolitiker i Kalundborg, og hun opstiller derfor til kommunalvalget i november, skriver dagbladet Nordvestnyt.
Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Anne E. Jensen har været medlem af Europa-Parlamentet siden 1999. Men hun har meddelt sin opstillingskreds i Sønderjylland, at hun ikke genopstiller.

Den kommende lokalpolitiker har inden sin politiske karriere blandt andet været cheføkonom i Privatbanken og senere Unibank i ni år frem til 1994.
Derefter blev hun direktør i Dansk Arbejdsgiverforening i to år. Og inden Anne E. Jensen gik ind i politik, nåede hun at være ansvarshavende chefredaktør på Berlingske Tidende fra 1996 til 1998.
/ritzau

Ritzau på DenOffentlige.dk Redaktionen på DenOffentlige har valgt Ritzau som primær leverandør af uafhængigt redaktionelt indhold....
Aktivitet: Artikler: 6985

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer