Jane Wiis fra Frederikshavn til KL

Den 1. august 2012 tiltræder Jane Wiis som ny direktør i KL. Hun kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune. KL har ansat Jane Wiis, 47, som ny direktør. Hun kommer fra en stilling som kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune, som hun har beklædt siden 2006.

Jane Wiis er uddannet cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet. Hun har solid kommunal erfaring fra både Blaabjerg Kommune i Vestjylland, Københavns og Greve Kommuner i Østdanmark og senest altså Frederikshavn Kommune i det allernordligste Jylland, hvor hun i øvrigt også er født og opvokset.

”Det var et enigt ansættelsesudvalg, der pegede på Jane Wiis som den bedste - i et meget kvalificeret ansøgerfelt på 21 personer. Jane har et stort kendskab til den kommunale virkelighed. Og jeg er overbevist om, at hun vil kunne bidrage med nye, konstruktive og måske lidt anderledes vinkler på, hvordan KL kan udvikle sin interessevaretagelse,” siger KL’s kommende formand, Erik Nielsen.

Han tilføjer, at Jane Wiis med sine 47 år bidrager til den fortsatte foryngelse af KL’s direktion.

I KL træder Jane Wiis ind i KL’s fire mand store direktion, hvor de øvrige medlemmer er adm. direktør Kristian Wendelboe, cheføkonom Jan Olsen og direktør Sine Sunesen.

Emneord: Jane Wiis
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også