Jimmy Streit fra København til Odense

Odense Byråd vedtog på byrådsmødet onsdag den 23. november at ansætte den 47-årige Jimmy Streit som ny administrerende direktør i Børn- og Ungeforvaltningen. Den nye direktør starter den 1. februar 2012. Jimmy Streit kommer fra en stilling som myndighedschef i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

Han har igennem de seneste 16 år haft leder- og chefstillinger i Københavns Kommune og det er dermed en yderst erfaren direktør, der fra den 1. februar 2012 skal stå i spidsen for Odense Kommunes Børn- og Ungeforvaltning.

Stor kommunal erfaring
Jimmy Streit er basisuddannet som sagsbehandler i Københavns Kommune, og har herudover diplomuddannelser i både offentlig ledelse og socialformidling. Desuden har han en mastergrad i offentlig administration (MPA).
Både stadsdirektør Jørgen Clausen og rådmand i Børn- og Ungeforvaltningen Stina Willumsen var med i ansættelsesudvalget og uddyber, hvorfor valget faldt på Jimmy Streit:

- Vi har ansat en kompetent direktør med et stort kendskab og erfaring fra den kommunale scene, siger Jørgen Clausen. - Jimmy Streit har opnået overbevisende resultater som afdelingschef for et stort og komplekst område i Københavns Kommune. Hans tværgående samarbejde mellem fagområder og på tværs af forvaltningsområder, ser jeg som en stor styrke, ligesom jeg er overbevist om, at Jimmy bliver et godt supplement til den nuværende direktørgruppe, slutter Jørgen Clausen.

Modig og engageret
Også Stina Willumsen ser frem til at arbejde sammen med Jimmy Streit:
- Med Jimmy Streit får Børn- og Ungeforvaltningen en robust, sympatisk og værdibåret leder, som er modig og udfordrende med stor respekt for det kommunale og politiske system, siger Stina Willumsen. – For mig har det også stor betydning, at Jimmy Streit har arbejdet inden for området i mange år og er dybt engageret i udsatte børn og unges liv og vilkår.

Den nye direktør glæder sig meget til at komme i gang
-Efter 30 års ansættelse i Københavns Kommune ser jeg det som et stort privilegium at få lov til at stå i spidsen for en af de mest attraktive, spændende og udfordrende forvaltningsopgaver, man kan finde herhjemme. Børn- og ungeområdet er traditionelt et af de områder, hvor løsningerne på morgendagens udfordringer skal ses i ”det lange seje træk”, og hvor planer og visioner skal gå hånd i hånd med de rette værdier og menneskesyn.
Uagtet at den barske virkelighed omhandler reduktioner i servicerammen, skal der vedvarende fokuseres på den rette velfærd og et kvalificeret hverdagsliv for børn og unge i kommunen. En udfordring som jeg naturligvis vil tage på mig, og som jeg glæder mig rigtig meget til at bidrage til.
Jimmy Streit bor i København, men påtænker at flytte til Odense sammen med sin familie.
 

Odense Kommune på DenOffentlige.dk Odense Kommune
Aktivitet: Artikler: 126 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

 • Overblik
 • Videndeling
 • Nyheder
 • Inspiration
 • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE
Kommentarer
 • 30.04.12
  Interessant herre.

  Jeg mødte Jimmy til et arrangement afholdt af Odense kommune i dag, hvor jeg som borger blev indraget i at finde nye veje at gå - med henblik på vækst. Jeg fik et rigtig godt førstehåndsindtryk og tror at Jimmy vil gøre en forskel i Odense kommune. Tak for i dag Jimmy!

  Vh Jan Lindholt, ideeme.dk

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer