Mette With Hagensen ny formand for Skole og Forældre

19/11/2012 12:38

Administrator

De delegerede på Skole og Forældres landsmøde valgte lørdag ny formand og næstformand, samt nyt arbejdsprogram.

Skole og Forældre valgte ny formand på landsmødet i Nyborg lørdag den 17. november. Ny formand blev den hidtidige næstformand Mette With Hagensen. Mette With Hagensen afløser Benedikte Ask Skotte, der har været foreningens formand siden 2008.

- Jeg er utrolig glad for at være valgt til ny formand for Skole og Forældre. Mit mål er at sikre forældre og skolebestyrelser en vedblivende indflydelse på, hvordan folkeskolen udvikler sig, siger den nyvalgte formand, Mette With Hagensen.

- Folkeskolen er en fantastisk institution og et af de få steder, hvor alle forskellige mennesker møder hinanden. Det er folkeskolens store styrke, siger hun.

På landsmødet takkede hun på hele foreningens vegne den afgående formand, Benedikte Ask Skotte.

- Benedikte har gjort en kæmpe indsats for foreningen, både som formand og før det som blandt andet næstformand. Vores forening bliver holdt oppe i tempo af mennesker som Benedikte. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke fremover og takker for indsatsen, siger Skole og Forældres nye formand.

Landsmødet valgte også ny næstformand. Det blev det nuværende hovedbestyrelsesmedlem Finn Juel Larsen, der er 45 år og skolebestyrelsesformand på Herningvej Skole i Aalborg.

Landsmødet vedtog samtidig et nyt arbejdsprogram, hvor hovedpunkterne er inklusion, udbygning af skolebestyrelsesmedlemmernes kompetencer og mere fokus på videndeling mellem forening og medlemmer.

Mest Læste

Annonce