René Milo bag ny lokalliste i Greve

17/08/2012 11:00

Administrator

BORGERLIBERAL I GREVE er en nydannet lokalpolitisk forening i Greve. Bag initiativet står en række greveborgere med rod i lokalsamfundet, på en lang række områder herunder politisk, erhvervsmæssigt og kulturelt.

Blandt andre 2. viceborgmester René Milo, tidligere 1. vice borgmester Bo Johansen, Niels Kjøller bestyrelsesmedlem BS61 og næstformand i Greve Ældreråd, og tidligere formand for Venstre i Greve Sanne Matthiassen.

Politisk tager BORGERLIBERAL I GREVE udgangspunkt i gode borgerlige og socialliberale tanker med retten til at tage ansvar for sit eget liv, men ikke mindst medansvar for andre mennesker og fællesskabet.

Det er foreningens opfattelse, at de udfordringer Greve kommune står overfor, ikke i tilstrækkeligt omfang, afspejles i de etablerede politiske partiers dagsorden.

Borgerne får ikke nok for deres penge, med mangel på faglighed i daginstitutionerne og en folkeskole i forfald som illustrerende eksempler.

Der er gået automatik i kommunens budgetlægning, der år efter år, godkendes politisk uden tilstedevær af visioner.

Visioner, der burde tage den kæmpe udfordring op, med flere ældre og færre borgere i den erhvervsaktive alder. I stedet er borgerne blevet præsenteret for tilpasninger i en endeløs række, med den beklagelige konsekvens, at vi i dag næppe kan opfatte Greve, som en spændende kommune for nuværende og fremtidige borgere.

Foreningen har valgt en midlertidigt bestyrelse med Niels Kjøller som formand, og er i dag præsenteret i Greve byråd ved René Milo, tidligere borgmester for Greve gennem 12 visionære år.

Mest Læste

Annonce