Socialrådgiverne vælger ny formand

Socialrådgiver Majbrit Berlau skal stå i spidsen for socialrådgiverne. Hun kender den kommunale virkelighed fra Egedal. Majbrit Berlau skal afløse Bettina Post som formand for Dansk Socialrådgiverforening. En urafstemning blandt foreningens medlemmer sikrede hende 71,6 procent af stemmerne.

Som formand vil hun arbejde hårdt på at vise politikerne, at det kan betale sig at investere i socialt arbejde.

”Vi har brug for, at politikerne viser tillid til vores faglighed og sammen med os er parate til at organisere arbejdet anderledes. Omvendt vil vi som faggruppe meget gerne deltage i diskussionen om prioriteringerne i velfærdssamfundet og komme med konkrete forslag til, hvordan opgaverne kan løses anderledes”, siger hun i en pressemeddelelse.

Majbrit Berlau, der er 35 år og datter af sømandsboss Henrik Berlau, har været socialrådgiver siden 2004. Hun har blandt andet arbejdet i kontanthjælps-team i Stenløse og senere Egedal Kommune, dog afbrudt af en kortere periode i Folketinget.

Emneord: Majbrit Berlau, Dansk Socialrådgiverforening, Egedal Ko
KL på DenOffentlige.dk Kommunernes Landsforening (KL) er en privat interesse- og medlemsorganisation for alle 98 kommuner i Danmark. Det er KL's formål, at varetage de danske kommuners fælles interesser og bidrage til,...
Aktivitet: Artikler: 113 | Kompetenceområder: 2

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også