Suzanne Aaholm ny direktør for Hillerød Hospital

Den tidligere kommunaldirektør fra Frederiksberg Kommune, Suzanne Aaholm, gør comeback som ny direktør på Hillerød Hospital den 1. februar.

Det bliver en leder med bred erfaring og som har stået i spidsen for både byggerier og fusioner, der den 1. februar tiltræder som ny hospitalsdirektør på Hillerød Hospital.

Den 51-årige Suzanne Aaholm, cand.polit., har været kommunaldirektør i både Køge og Frederiksberg Kommune, ligesom hun har været direktør for Velfærd og Service i Kommunernes Landsforening.

Siden midten af 2010 har Suzanne Aaholm drevet egen konsulentvirksomhed med rådgivning inden for økonomistyring, organisation og ledelse.

Suzanne Aaholm har også fungeret som social- og sundhedsdirektør i Høje-Taastrup Kommune. Desuden har hun i forbindelse med sine kommunale poster siddet på den anden side af bordet i de forhandlinger om sundhedsaftaler, som kommunerne indgår med regionerne om blandt andet forebyggelse, udskrivningsforløb for ældre patienter og genoptræning.

Suzanne Aaholm ser frem til sin nye rolle:

- Jeg glæder mig til at blive en del af det ambitiøse sundhedsfaglige miljø på Hillerød Hospital. Hospitalets vision om at blive Danmarks bedste akuthospital i 2012 virkeliggøres af de ansatte – via fokus på patienterne, deres behandling og ønsket om sammenhæng i det sundhedsfaglige tilbud. Samtidigt er hospitalet privilegeret ved fra grunden at kunne bygge helt nye rammer til behandlingstilbudene, og på den måde realisere idéer om god kvalitet, patientsikkerhed og sammenhængende tilbud. Det bliver fantastisk at være med, siger Suzanne Aaholm.

Suzanne Aaholm afløser den tidligere hospitalsdirektør Martin Gregersen, som opsagde sin stilling for at flytte til Nordjylland og søge nye udfordringer.

DenOffentlige.dk på DenOffentlige.dk Bliv medlem af DenOffentlige og vær med til at skabe debatten, dele viden og fremme en god udvikling i samfundet....
Aktivitet: Artikler: 1359 | Events: 31 | Kompetenceområder: 5

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer