Zealand Care udvider sin salgsorganisation

Dan Kragh er pr. 14. juni 2011 ansat som Key Account Manager, Vest for Storebælt og Mikkel Andersen pr. 15. august som Key Account Manager, Øst for Storebælt. Baseret på 16 års erfaring med det offentlige marked udvikler Zealand Care løbende nye koncepter, der sikrer økonomisk optimering og nye muligheder – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Koncepterne tager udgangspunkt i kundernes ønske om fortsat økonomisk optimering, regulativer og lovændringer som fx handleforpligtelse, frit valg, innovation inden for hjælpemidler m.m.

For at sikre at vores kunder får den rette rådgivning og løbende information om vores nye produkter og koncepter, har Zealand Care udvidet sin salgsorganisation.

Dan Kragh er pr. 14. juni ansat som Key Account Manager, Vest for Storebælt

Mikkel Andersen pr. 15. august som Key Account Manager, Øst for Storebælt.

Både Dan og Mikkel har beskæftiget sig med salg gennem flere år – og har begge erfaring med salg og løsninger til den offentlige sektor.

Zealand Care A/S på DenOffentlige.dk Zealand Care er en serviceudbyder til det offentlige og private inden for hjælpemidler og sundheds- og velfærdsteknologiske løsninger. Vores mål er at gøre hverdagen lettere for mennesker med en ...
Aktivitet: Artikler: 8 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også