Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Nye krav: Alle her skal gå med mundbind

30/9/20 6:00

Coronavirussen spredes stadig i stor stil. For at begrænse smittespredningen, har man valgt, at både ansatte og elever på Frederiksborg Gymnasium og HF skal bære mundbind i frikvarterer og på skolens gang frem til efterårsferien.

Frederiksborg Gymnasium & HF har indført et krav om brug af mundbind indtil efterårsferien. Det skriver SN.dk.

Skolen ønsker at forhindre en midlertidig nedlukning af skolen, hvilket kan forekomme ved et smitteudbrud. Dette er allerede set flere andre steder i landet.

Derfor har de valgt at udvise ekstra forsigtighed, ved at indføre krav om brug af mundbind i frikvartererne, når elever og ansatte bevæger sig rundt på skolen. Foreløbigt er det et krav frem til efterårsferien.

"Frederiksborg Gymnasium & HF er en stor lokal arbejdsplads i Hillerød, hvor mange af byens lokale unge også har deres daglige gang. For at sikre et godt læringsmiljø og elevernes trivsel, ønsker vi at undgå at skulle sende mange elever hjem som følge af et eventuelt smitteudbrud af Covid-19. Derfor indfører vi mundbind i frikvartererne på gangene for elever og ansatte indtil videre frem til efterårsferien," siger rektor Anders Krogsøe.

Krav evalueres efter efterårsferien

Efter efterårsferien vil skolen evaluere kravet om mundbind i frikvartererne for elever og ansatte i tråd med øvrige nationale tiltag.

Det er ikke et krav, at mundbindet bæres i klasselokalerne. Desuden har skolen valgt at stille mundbind til rådighed for eleverne. Skolen opfordrer dog til at anskaffe eget genanvendeligt mundbind af hensyn til miljøet.

Elever har mulighed for at blive undtaget fra kravet om mundbind, hvis der er særlige hensyn i tråd med øvrige steder i samfundet.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.