Stadsdirektør Niels Højberg er Årets Kommunale Beslutningstager

For andet år i træk har topbeslutningstagere fra hele landet peget på Niels Højberg som Årets Kommunale Beslutningstager.

Niels Højberg, stadsdirektør Aarhus Kommune, er torsdag den 24. november blevet kåret som Årets Kommunale Beslutningstager. Kåringen fandt sted i forbindelse med konferencen StrategiTorvet arrangeret af Management Events med deltagelse af omkring 150 top-beslutningstagere fra landets kommuner.

Læs Niels Højbergs indlæg i Effektiviserings-stafetten


 

Management Events har op til konferencen bedt et stort antal kommunale beslutningstagere om at nominere tre ledende personer til prisen som Årets Kommunale Beslutningstager.
For andet år i træk opnåede Niels Højberg flest stemmer i kåringen.
”Det er en fornøjelse at arbejde sammen med en så kompetent direktør”, siger borgmester Jacob Bundsgaard, og fortsætter:
”Kåringen er også en anerkendelse af de mange dygtige medarbejdere i Aarhus Kommune. At Niels Højberg er kåret for andet år i træk er helt usæd-vanligt, og vidner om hans unikke kvaliteter som leder. I Aarhus formår vi at fastholde en dagsorden om vækst, høj service og innovation, selv om vi lever i en turbulent verden. Jeg tror det har betydning for de, der har peget på Niels Højberg.”
Den 57-årige Niels Højberg har været stadsdirektør i Aarhus siden december 2008 og har tidligere arbejdet i Budgetdepartementet, været kommunaldirektør i Ringkøbing Kommune, direktør for skole- og socialområdet i Ringkjøbing Amt, amtsdirektør i Viborg Amt, amtsdirektør i Fyns Amt, administrerende direktør i Region Syddanmark og senest universitetsdirektør ved Aarhus Universitet

Emneord: Ledelse, Kommunaldirektør, Jacob Bundsgaard, Niels Højberg, Årets Kommunale Beslutningstager, Aarhus Kommune
Aarhus Kommune på DenOffentlige.dk Aarhus Kommune
Aktivitet: Artikler: 180 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer

Læs også