Center for Offentlig Innovation fortsætter

Politik

22/06/2016 10:51

Nick Allentoft

Regeringen og KL har aftalt at forlænge centeret for en ny periode i forbindelse med aftalen om den kommunale økonomi for 2017. FTF glæder sig over, at centeret kan fortsætte sit vigtige arbejde.
Hurra - Center for Offentlig Innovation (COI) fortsætter!   Regeringen og kommunerne er blevet enige om at forlænge centeret for 2017-19 som en del af aftalen om næste års økonomi. COI har hidtil været finansieret af en treårig bevilling, der indgik som en del af økonomiaftalen for kommuner og regioner for 2014. Centeret fik her 10 mio. kr. til drift om året frem til udgangen af 2016 - betalt af staten, kommunerne og regionerne i fællesskab.

Læs mere fra COI

Center for Offentlig Innovation deler viden og erfaringer på DenOffentlige.

Læs mere fra COI lige her.

Vil du også præge den offentlige debat, så bliv redaktør for eget indhold så kontakt os.

Danske Regioner har ikke ønsket at forlænge sit årlige bidrag på to mio. kr., så driftsbudgettet er nu skrumpet til otte mio. om året betalt af staten og kommunerne.

LÆS OGSÅ interview med Pia Gjellerup ifbm centerets start

Formand for FTF, Bente Sorgenfrey, glæder sig først og fremmest over, at COI har fået mulighed for at fortsætte:   "Det er godt, at centeret får lov til at videreføre og udvikle sit vigtige arbejde med at sprede de mange idéer mellem de offentlige arbejdspladser. Det er selvfølgelig ærgerligt, at regionerne ikke er med i denne runde, men det vigtigste er, at arbejdet fortsætter. Centeret er med til at give medarbejdere og ledere en central rolle i at udvikle den offentlige sektor", siger hun.   Bevillingen behandles i Folketingets finansudvalg på i morgen, den 23. juni.

Mest Læste

Annonce