5 fede spil på mobilen

17/9/20 10:16

Vi kender det sikkert alle sammen. Vi skal lige have fem minutter til at gå - det er når vi venter på bussen, i venteværelset ved lægen, som passager i bilen, i pausen på arbejdet - eller når vi lander i sofaen efter en lang dag. Ofte griber de fleste af os ud efter mobilen med det samme, så tjekker vi igen og igen det samme feed på sociale medier, hvor der ikke er sket meget, siden vi kiggede for en halv time siden.

Sponsoreret indhold

Er du én af dem, som bare godt kan lide at koble af, med din mobil i hånden? Så har vi samlet fem fede forslag til, hvilke spil du kan kaste dig over på mobilen. Vi har naturligvis sørget for at der er noget for enhver smag. 

Det første forslag vi har er en ægte klassiker. Candy Crush. Det er et af de mest populære spil på nettet - og det bliver næppe mere enkelt. Du skal matche tre stykker slik, så de ‘knuses’ og så skal du nå at knuse så mange stykker som muligt på tid. Enkelt, men vanedannende - og bestemt et spil som indbyder til totalt afstresning.    Har du en lille spillefugl gemt i maven? Eller er det tid til at du for første gang skal begive dig ind i den spændende verden af spillemaskiner? Hvis du er i tvivl om om hvilket af de mange muligheder der er den rette for dig, så kan du finde finde ud af mere ved at undersøge Casino.    Pokémon Go Er du glad for frisk luft og har du lyst til at kombinere en gåtur med et spil på telefonen, så er det klart det rette spil for dig. Mange kan sikkert huske dengang Pokémon kort var på sit højeste og den mere nutidige udgave er altså Pokémon Go spillet på mobilen. Her gælder det om at indsamle Pokémons som er i dit nærområde - så samtidig med at du går en tur, kan du gå på jagt efter Pokémons.   Wordfeud Er du glad for at spille ‘Scrabble’? Så er det her spillet for dig. Her spiller du mod dine venner som også har Wordfeud, eller også kan du spille mod en modstander som appen sætter dig op mod. Her kommer hjernen på arbejde, når du skal sammensætte ord, ud fra de bogstaver som du har fået tildelt.   Super Mario Kart Tour Har du altid været fan af den lille stærke fyr i blåt og rødt? Så er det spillet som du skal hente. Her kører du om kap med andre spillere - enten dine venner eller spillere rundt omkring i hele verden.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.