Årets lærling i DI Roskilde/Køge Bugt er enhver arbejdsgivers drøm

23/04/2013 15:16

Dansk Industri

Engageret, kompetent, energisk og festlig er ord, der beskriver årets vinder af DI Roskilde/Køge Bugts Lærlingepris. Siden Martin W. Olsen startede i DAO Aviation A/S har han leveret langt over det sædvanlige.


- Årets lærling er en medarbejder, som andre gerne vil efterligne. Han har initiativ, et væld at gode ideer, som han forstår at omsætte i praksis, og så er han ikke er bange for at gå foran og tage ansvar for selv de mere komplicerede flytyper. Egenskaber, der er med til at skabe værdi i enhver virksomhed, siger formanden for DI Roskilde/Køge Bugt Niels Hermansen.
Martin W. Olsen blev færdig med sin uddannelse som flymekaniker sidste sommer, hvor han bestod sin svendeprøve fra TEC København med topkarakterer. Lærlingeprisen overrækkes af formanden for DI Roskilde/Køge Bugt Niels Hermansen og adm. direktør Jimmy Binderup Andersen onsdag den 24. april 2013 på DI Roskilde/Køge Bugts erhvervstræf, der holdes i Roskilde Lufthavn, Lufthavnsvej 20, 4000 Roskilde.
Både chefen og kollegerne på DAO Aviation A/S fremhæver Martin W. Olsens ihærdighed i det daglige arbejde, hans gode humør og hans evner til altid at løse opgaver til kundens tilfredshed.
- For Martin W. Olsen er ingen opgaver for svære, han har bestået typekurser på komplicerede maskiner som Dornier 228 og har opnået det eftertragtede Aircraft Maintenance License certifikat. Vi er glade for, at han har valgt at fortsætte sin uddannelse, selv om det ikke er i vores regi. Martin er i øjeblikket i gang med en overbygning som maskinmester, som han læser i Norge. Han er en medarbejder, der vil kunne tilføre flybranchen stor værdi, uanset hvor han vælger at bruge sine evner, siger Teknisk Chef Allan K. B. Jensen, DAO Aviation A/S
I fritiden har fodbolden altid fyldt meget hos Martin W. Olsen, som mange nok husker fra hans kampe på ungdomslandsholdet. Den unge prisvinder gør nemlig sjældent noget halvt. Det gælder også, når han bygger biler om til ukendelighed, på så højt et niveau at han har udstillet resultatet på bilmessen i Forum og blevet omtalt i magasinet VMAX.
DI Roskilde/Køge Bugt fremhæver DAO Aviation A/S som en virksomhed, der gerne tager imod lærlinge og som springer til, når der dukker kompetente og energiske kandidater op. En virksomhed, der påtager sig et stort ansvar for at sikre branchens fremtidige arbejdskraft.
- Som alle andre steder i en virksomhed er det vigtigt, at vi tænker fremad og også tænker på at uddanne fremtidens arbejdskraft. Derfor opfordrer jeg alle virksomheder og offentlige institutioner til at åbne op for praktikpladser og uddannelsessøgende, sådan som DAO Aviation A/S har gjort det, siger DI Roskilde/Køge Bugts formand Niels Hermansen.

Yderligere oplysninger fås hos chefkonsulent Berit Frederiksen Leloup, tlf: 2060 6956 eller hos pressekoordinator Helen Jensen tlf. 2124 4702.
 

Mest Læste

Annonce