Derfor skal du blive iværksætter

15/3/19 9:03

Gør du med en drøm i maven om at blive iværksætter? Der er rigtig mange, der er uforstående over for dette, da det ofte er forbundet med en masse stress og besvær, og der er tilmed mange, der ender med en stor finansiel gæld.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det da også kræver en helt masse hårdt arbejde, men skulle man være så heldig at opnå succes, er der en helt masse fordele forbundet med livet som iværksætter. Det kan du læse mere om her i artiklen, hvor du vil blive introduceret for forskellige gode grunde til, hvorfor du skal blive iværksætter.

Alt kan potentielt lade sig gøre – hvis du tør

Den første grund til, hvorfor du skal være iværksætter, er, at alt potentielt kan lade sig gøre. Som iværksætter er der nemlig ingen andre, der kan diktere og bestemme over dig. Har du derfor masser af ambitioner, og er du desuden villig til at tage en chance, er iværksætter bestemt den rette hylde for dig. Det handler nemlig om at udnytte de muligheder, man får, og som almindelig lønmodtager vil man kunne komme ud for, at ens chef gang på gang giver et nej. Det vil du ikke komme ud for som iværksætter, og det giver dig således mulighed for at tage nogle chancer. 

Du får selv lov til at bestemme det hele

Den næste grund til, hvorfor du skal være iværksætter, ligger i fin forlængelse af ovenstående. Som iværksætter arbejder du kun for dig selv, og du får således lov til at bestemme det hele. Dette er en ubeskrivelig følelse, da du helt selv kan diktere, hvor meget du skal arbejde, og hvornår du skal udføre den ene og den anden arbejdsopgave. Det kræver dog, at du selvfølgelig har masser af selvdisciplin, men hvis det er tilfældet, kan du altså få rigtig meget ud af dit arbejdsliv. 

Er du ekstra nysgerrig på, hvordan livet som iværksætter er, kan du læse meget mere om det i iværksætterundersøgelsen

Opnå en større fleksibilitet i din hverdag

Der er rigtig mange moderne mennesker i dag, der efterspørger mere fleksibilitet i deres hverdag. Der er ingen tvivl om, at det selvfølgelig kræver rigtig meget at være iværksætter, og at man skal lægge mange timer i det, men du opnår til gengæld en helt særlig slags fleksibilitet i dit liv, som mange drømmer om. Du bestemmer nemlig helt selv, hvornår på døgnet du gerne vil arbejde, og på den måde kan du for eksempel få mere tid til dine andre fritidsinteresser eller til at tilbringe tid sammen med din familie.

Din virksomheds succes afhænger af dig

Den sidste grund til, hvorfor du skal være iværksætter, er, at successen ene og alene afhænger af dig selv. Det kan naturligvis godt virke en smule skræmmende for visse mennesker, men for andre betyder det, at man altid giver en smule ekstra for virksomheden.

Det vil desuden resultere i en større lykke og tilfredshed den dag, hvor man rent faktisk opnår succes. Der er således mange gode grunde til, hvorfor man bestemt bør overveje livet som iværksætter.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.