Få overblik over din økonomi og dens fremtid

13/4/19 3:52

Økonomi kan godt være en svær størrelse, og det er ikke alle, der er lige gode til at finde rundt i det. Derfor kan man godt have brug for en hjælpende hånd, hvilket denne artikel kan betragtes som.

Der er mange ting, man skal være opmærksom på både på den korte og på den lange bane. Og i virkeligheden behøver du sjældent at gøre så meget selv. Der er nemlig masser af hjælp at hente. 

Sørg for at dine opsparinger afspejler dine ønsker

Der er én ting, der er utroligt vigtigt, når det handler om ønsker. Du skal sørge for, at dine ønsker for fremtiden kan ses i din opsparing. Om det så er en børneopsparing, boligopsparing eller pensionsopsparing er underordnet. Man skal, som man siger, yde før man kan nyde. Derfor bliver du også nødt til at spare en betydelig del af dine månedlige indtægter op, hvis du vil have en flot opsparing, når du skal bruge den. 

Din pensionsopsparing er utroligt vigtig. Ikke nok med at du kommer til at bruge mange år på at bygge den op, så bliver den også afgørende for din levestandard, når du engang ikke er på arbejdsmarkedet længere. Pensionsinfo er en internetportal, der kan hente oplysninger på tværs af din bank, sparekasse og forsikringsselskab. Det gør Pensionsinfo i stand til at give dig et godt og realistisk billede, både af din situation i øjeblikket, men også af hvordan det påvirker din pension. Du kan her læse mere om Pensionsinfo og forhåbentlig finde eventuel information der ikke er indeholdt i denne artikel.

Spar penge nu, og lev godt senere

Det kan godt være lidt træls at skulle spare sammen. Men man må også anerkende, at det er en vigtig del af at have en god økonomi. Dine år som pensionist bliver unægteligt langt sjovere, hvis du har penge nok. Det giver dig masser af frihed, og så får du mulighed for at gøre de ting, du ikke havde tid til, før du gik på pension. 

Derfor kan det kun anbefales at spare lidt nu, så du kan nyde din pension. Bare en smule kan gøre en stor forskel – særligt hvis du begynder at spare op i god tid. Det kan være mange forskellige steder, du vælger at spare penge. Du kan lade være med at køre i den dyreste bil og lade være med at købe et hus, der er meget større, end hvad du har brug for. Det kan nemlig have stor betydning for, hvordan din økonomi kommer til at se ud i den anden ende. Det kommer til at kunne betale sig.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.