Gode ideer at fordrive tiden med mens du venter

28/01/2020

Når du klikker ind på Denoffentlige.dk, så er det sjældent, at der går særligt længe mellem hver nyhed, der bliver udgivet. Af og til er der dog pauser uden indhold, og så ved du måske ikke, hvad du lige skal bruge tiden på.

Sponsoreret indhold

I denne artikel vil vi komme med ideer til, hvad du kan bruge tiden til, når du går og venter på den næste gode artikel, der deles her på den offentlige. Det kan være en hurtig omgang motion, det kan være et spil roulette online eller måske tage et kig på en af de mange andre nyhedssider, hvor vi også leverer indhold.

Lidt let og hurtig motion

Der er nok ikke tid til, at du pakker tasken og tager ind i dit lokale fitnesscenter, hvor du dyrker en times motion og derefter vender tilbage og klikker på opdaterknappen.

Der vil højst sandsynligt gå kortere tid, før der komme en ny artikel, og derfor bør du også nøjes med at lave en let omgang motion.

Det kan du gøre i dit eget hjem, og det kan eksempelvis være nogle hurtige armbøjninger, mavebøjninger eller måske lidt løb på stedet.

Et britiske tv-program viste, at man ved fem minutters træning om dagen, kan booste sin kondition væsentligt. Det eneste det krævede var disse simple øvelser.

1 minuts englehop - 10 sekunders pause - 1 minuts squats - 10 sekunders pause - 1 minuts sprint på stedet - 10 sekunders pause - 1 minuts englehop - 10 sekunders pause - 1 minuts squats.

Det er i alt fem øvelser, og efter de fem minutter vil der måske være en ny artikel klar til dig?

Et hurtigt spil online?

Hvis du alligevel sidder med telefonen eller din computer fremme, så er det meget hurtigt og let at lægge vejen forbi et spillested.

Du kan hurtigt få tiden til at gå med en omgang roulette, og hvis du er heldig, så vinder du måske. Er du ikke så heldig, så spil med lavere indsatser. Stop altid mens legen er god, eller hvis du taber mere end du føler, at du har råd til.

Læs indhold fra vores andre sider

Selvom vi bruger masser af krudt på at levere godt indhold her til den offentlige, så er det faktisk ikke den eneste nyhedsside vi har.

Vi har flere sider, hvor vi dagligt leverer ganske spændende og underholdende indhold. Er du til nyheder, der giver dig de seneste opdateringer om, hvad der sker i vores lille land, så bør du kigge forbi hjemmesiden Nyheder24.

Er du til det lidt mere kulørte og de virale historier, så kan du altid klikke ind på Dagens, hvor der hver dag er nyt indhold.

Mest Læste

Annonce