Nyt butikscenter i Holstebro midtby et stort skridt nærmere

Kommunen har solgt grunden i Enghaven til entreprenør- og byggefirmaet A. Enggaard A/S Torsdag formiddag satte borgmester H. C. Østerby sin underskrift på salget af en stor byggegrund i Enghaven midt i Holstebro. Køberen er entreprenør- og byggefirmaet A. Enggaard A/S.

Dermed er et nyt center på 20.000 kvadratmeter og med ca. 50 butikker et stort skridt nærmere på at blive realiseret. I tilknytning til butikscentret er det planen at opføre 8.000 kvadratmeter til bolig og erhverv.

Nu går A. Enggaard A/S og deres partner braaten+pedersen, som har specialiseret sig i at udvikle shoppingcentre, videre med konceptet for butikscentret. I løbet af nogle uger er de klar med de første skitser og modeller.

- Det bliver rigtig spændende at følge projektet videre frem, og jeg glæder mig til at se de konkrete forslag inden længe. Centret er et kæmpe bidrag til udviklingen i byen og gør Holstebro endnu mere attraktiv at bosætte sig i. Og det konsoliderer byens status som landsdelens ubestridte handelshovedstad, siger borgmester H. C. Østerby.

Adm. direktør i braaten+pedersen, Mogens Pedersen, glæder sig også til at realisere butikscentret midt i Holstebro.

- Holstebro har altid været en meget attraktiv handelsby. Mange detailhandlere – såvel danske som udenlandske – har ønske om at etablere sig i byen. Med et citycenter, som har direkte adgang til gågade-nettet, har vi mulighed for at tilbyde detailhandlerne den eftertragtede cityplacering i rammer, som passer den enkelte butik, siger Mogens Pedersen.

A. Enggaard A/S og braaten+pedersen samarbejder med arkitektfirmaerne Atra Arkitekter A/S fra Holstebro og Årstiderne Arkitekter fra Silkeborg om at etablere butikscentret.

Holstebro Kommune på DenOffentlige.dk Holstebro Kommune
Aktivitet: Artikler: 87 | Kompetenceområder: 1

Er du også aktiv i og omkring den offentlige sektor, så læs om mulighederne for at blive udgiver på DenOffentlige.dk her.
Læs mere her

Få mere af det væsentlige

DenOffentliges nyhedsbrev udkommer alle hverdage med:

  • Overblik
  • Videndeling
  • Nyheder
  • Inspiration
  • Debat
BLIV EN DEL AF DENOFFENLIGE

TILMELD NYHEDSBREV

Mest læste

Seneste kommentarer