Susanne Larsen ny ambassadør for Den Trygge Kommune

08/03/2012 10:02

Administrator

Det er en klog og initiativrig kvinde, der kommer til at stå i spidsen for det innovative netværk Den Trygge Kommune, når Susanne Larsen overtager ambassadørposten efter kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen.

Den 1. marts 2012 indtræder Susanne Larsen som ny ambassadør for Den Trygge Kommune. Hun bliver dermed en vigtig medspiller i et netværk, der siden starten i maj 2010 er godt på vej til at udvikle sig til et af landets største tryghedsinitiativer med fokus på udvikling af utraditionelle, borgerinddragende og innovative løsninger til tryghed i lokalsamfund og kommuner.

Susanne Larsen er udover sin formandspost hos Røde Kors kendt for sine mange år som direktør for SAS Danmark. Herudover er hun rutineret i bestyrelses- og netværksarbejde med forbindelse til både kultur, frivillighed og erhvervsliv. Hun ser frem til at engagere sig i Den Trygge Kommune og i arbejdet med at skabe tryghed i hverdagslivet:

”Jeg glæder mig til at indtræde i et netværk, der ønsker at øge trygheden i lokalsamfundet. Jeg har altid troet på, at innovationen, handlekraften og kreativiteten befinder sig hos borgerne. Derfor er det en fornøjelse at stå i spidsen for et initiativ, der hjælper lokale kræfter til at skabe tryghedsløsninger”, udtaler Susanne Larsen

I Den Trygge Kommune glæder vi os til samarbejdet med den nye ambassadør:

”Susanne Larsen har stor erfaring med at få mange forskellige interesser til at arbejde i samme retning, og hun har en stor og ægte interesse i at inddrage borgerne og i at finde utraditionelle løsninger. Susanne Larsen vil bidrage til at finde balancen mellem den nødvendige tryghed og den ligeså nødvendige utryghed. Vi går ind i en ny udviklingsfase for Den Trygge Kommune, hvor der skal iværksættes flere nye initiativer og projekter, og her er Susanne Larsen den helt rigtige person, udtaler direktør Finn Kjær Jensen fra Den Trygge Kommunes sekretariat.

Kirke- og ligestillingsminister, Manu Sareen, har indtil januar 2012 været ambassadør for Den Trygge Kommune. På grund af hans ministerudnævnelse er han fratrådt som ambassadør.

Om Den Trygge Kommune
Formålet med Den Trygge Kommune er at udvikle utraditionelle, innovative og enkle løsninger til skabelse af tryghed for og sammen med borgerne i de danske kommuner og lokalsamfund.

I Den Trygge Kommune indgår en lang række store og små kommuner samt en række organisationer og myndigheder som KL, Landsbyggefonden, Det Kriminalpræventive Råd, Børns Vilkår, Ældreforum, Københavns Politi, PRIMO Danmark, Statens Byggeforskningsinstitut med flere.

Læs mere på www.dentryggekommune.dk


Den Trygge Kommune støttes økonomisk af Gjensidige Forsikring, og det faglige sekretariat er placeret hos European Institute for Risk Management.

/Den Trygge Kommune/ Foto: Dansk Røde Kors

Mest Læste

Annonce