Johan Brødsgaard medlem af Den Lokalpolitiske Tænketank

Politik

27/01/2014 10:40

Freja Eriksen

Johan Brødsgaard (B), nyvalgt byrådsmedlem i Silkeborg, er nu også medlem af en nydannet lokalpolitisk tænketank. Den 20 år gamle politiker repræsenterer en del af den unge ende af tænketankens brede skala af politikere - med lang og kort erfaring, fra hele landet og fra forskellige partier.

Politikere fra flere partier, kommuner og regioner har netop dannet en lokalpolitisk tænketank. Den nye tænketank skal tilføre lokaldemokratiet mere nerve, øget opmærksomhed og bidrage til debatten om lokalpolitikernes arbejdsvilkår. En af de 16 lokal- og regionalpolitikere i tænketanken er Johan Brødsgaard.

Johan Brødsgaard er nyvalgt medlem af Silkeborg Byråd for Radikale Venstre. I 2012 blev Brødsgaard valgt som radikal spidskandidat til byrådsvalget, efter at have været politisk aktiv i lidt over fire år. 

"Jeg sidder i byrådets Plan- Miljø- og Klimaudvalg som næstformand. Nogle af de vigtigste opgaver de kommende år bliver byplanlægning, klimatilpasning og miljøtiltag," siger Brødsgaard. 

Initiativet til Den Lokalpolitiske Tænketank er taget af Mediehuset DenOffentlige, der forener aktører i og omkring den offentlige sektor om information, videndeling og netværk. Målet er blandt andet at give lokalpolitikken en stærkere stemme i den nationale debat.

“Med Den Lokalpolitiske Tænketank har vi nu 16 stærke politikere som Johan Brødsgaard fra flere partier, kommuner og regioner, der vil styrke deres egen og deres kolleger stemme i den nationale debat de kommende år. Det kan forhåbentlig bidrage til, at der under og efter næste valg er betydeligt mere fokus på lokaldemokratiets mange styrker og muligheder,” siger chefredaktør for DenOffentlige.dk, Nick Allentoft.

Johan Brødsgaard vil i den kommende valgperiode fortælle om sit lokalpolitiske arbejde, sine udfordringer og erfaringer på netmediet DenOffentlige.dk. Tænketanksmedlemmerne vil sammen fastlægge initiativer og udspil.

 

Mest Læste

Annonce