3 råd til lederen: Sådan starter du en succesfuld virksomhed

Sponsoreret

23/02/2023 14:10

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

De sidste par år har uden tvivl været hårde, og det har bestemt ikke været nemt at være erhvervsdrivende i Danmark. 2022 var det værste konkursår siden 2010, og mange er stadig påvirkede af nedlukningernes efterveer og inflation i det nye år. Hvis du leger med tanken om at starte din egen virksomhed, lyder alt dette nok foruroligende – men lad det ikke afskrække dig. Vores land har mere end nogensinde brug for vækst, og der er masser af ting, du kan gøre for at få en god start. I denne artikel kan du læse tre af vores bedste råd til at lægge et solidt fundament for din virksomhed, så der er større chancer for, at den holder i det lange løb.

Tænk langsigtet og prioriter SEO-optimering

Mange nye ejere vil gerne have et hurtigt fix, der får virksomheden til at blomstre med det samme. Det er dog desværre ikke sådan, det fungerer – og langt de færreste har reelt den tålmodighed, det kræver at lave forarbejdet og lægge en langsigtet strategi, der resulterer i succes.

Hvis du gerne vil have en succesfuld start på din virksomhed, så er det bestemt ikke nogen dårlig idé at overveje at give din virksomheds online tilstedeværelse lidt ekstra kærlighed. Flere og flere bruger som bekendt nettet, så det giver god mening at tænke over, hvordan du kan nå ud til en bredere del af befolkningen ved at forbedre din placering på Google. Et godt sted at starte er at undersøge SEO- og linkbuilding priser. SEO står for søgemaskineoptimering og sørger for, at din placering på Google bliver højere – og linkbuilding kan hjælpe dig med at øge trafikken gennem troværdige, indgående links.

Foto: Pixabay

Optimer din virksomheds cybersikkerhed

 

Det lyder muligvis som et råd, der burde give sig selv. Men nye studier har faktisk vist, at cybersikkerhed er underprioriteret i danske virksomheder, og det kan skabe store problemer. I takt med, at flere og flere virksomheder rykker større dele af deres forretning online, er hackere også blevet dygtigere til at udnytte almindelige menneskers uvidenhed om cybersikkerhed – og de ved præcist, hvilke svagheder de fleste virksomheder har på nettet, og hvordan de kan bruge dem til deres egen fordel.

 

Derfor giver du din virksomhed en væsentligt bedre start, hvis du sørger for at prioritere jeres cybersikkerhed – også selvom du ikke umiddelbart tror, at du vil blive udsat for et hackerangreb. Problemet for mange virksomheder er nemlig, at de overbeviser sig selv om, at det ikke vil ramme dem, og de derfor ikke er forberedte, når det så sker alligevel.

 

Det er en fordel at være realistisk

 

Alle ser selvfølgelig helst, at det går godt for deres virksomhed – men derfor er det stadig vigtigt, at du er realistisk og forholder dig til situationen, selv hvis det ikke går som forventet. Selvfølgelig må du hellere end gerne være optimistisk og tro på, at din virksomhed nok skal klare sig. Men det er dog vigtigt at kunne se i øjnene, hvis din virksomhed ikke klarer sig godt, eller hvis der er andre problematikker, der kan ende med at få betydning for din virksomhed.

 

Hvis du bare stikker hovedet i busken og lever i en optimistisk fantasiverden, bliver det meget sværere at styre virksomheden ud af problemer. Det er ganske enkelt livsnødvendigt at have evnen til at erkende, når du har brug for at skære ned, skifte strategi, søge hjælp el.lign. Selverkendelse er vigtigt – og jo mere, du har af det, jo bedre og mere succesfuld vil din virksomhed blive.

Mest Læste

Annonce