Dansk Startup har succes blandt de offentlige virksomheder - "Mere 200+ offentlige afdelinger har booket mødefaciliteter gennem vores platform

Sponsoreret

10/1/23 10:45

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Arbejder du for en offentlig virksomhed? Leder du efter et nyt mødelokale? Dette nye danske startup firma har haft kæmpe succes med udlejning af alverdens mødefaciliteter til offentlige virksomheder - og også du kan booke dit lokale i dag. Tallene taler for dem selv. Mere end 200 offentlige afdelinger har brugt platformen til at booke deres mødelokaler i år. Er du interesseret i at lære mere? I denne artikel gør vi dig klogere på Danmarks nye store start up firma inden for mødefaciliteter og booking. 

Find dit drømmelokale med Eventbutler

Det danske start up firma hedder Eventbutler, og det er din direkte vej til mødefaciliteter i højeste kvalitet. Platformen gør sådan set arbejdet for dig, så alt du skal sørger for er, at vælge dit drømmelokale. Du indtaster din lokation og antal af gæster, og så komme mulighederne op for dig - nemmere bliver det ikke!

Det nye danske start up har fået succes blandt mange offentlige afdelinger grundet deres moderne tilgang til en stilren, nem og overskuelig platform, som kan bruges af alle. 

Lokaler til alle events

Eventbutler er ikke kun til mødelokaler og konferencer, det er også til dig, som mangler et sted at holde barnedåb, konfirmation eller fødselsdag. Eventbutler har kontakt til over 600 forskellige lokaler i hele Danmark, som er skræddersyet til en lang række af events. 

Måske er det ikke et kursuslokale du er på jagt efter, men et lokale til din konfirmation? Uanset hvad du har kig på, så har du mulighed for at finde det på platformen. 

Markedets største platform

Lige nu er eventbutler faktisk den største platform på hele markedet, og det siger noget om virksomhedens succes. Eventbutler er skudt til vejrs med deres supernemme platform, mange engagerede samarbejdspartnere og et dedikeret team af medarbejdere bag sig. Aldrig har det været lettere at finde møde- eller kursuslokaler til, hvad end du behov for. 

Mødelokaler med charme og sjæl

Bare fordi der skal holdes møde eller konference, så behøver det ikke gøres kedeligt. Med et mødelokale i de rette omgivelser, så kan arbejdsevents blive en sand fornøjelse. Det gør også noget ved arbejdsglæden, når man får lov til at sidde i et lækkert lokale, med en god kop kaffe og måske en snack eller to. 

På Eventbutler kan du finde alt fra biografsale, akvarium og store scener til traditionelle mødelokaler og konferencerum. Du skal bare finde ud af, hvilket lokale som behager dig mest, og så er booking kun et klik væk. Hvis du vil gøre dig selv og din virksomhed en tjeneste, så brug Eventbutler til din næste booking. 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce