Find den helt rigtige powerbank

Sponsoreret

28/03/2023 11:20

Mikkel Preisler

Der er først og fremmest gode grunde til at have en powerbank i sin besiddelse, når du har mobile enheder, der skal med på farten. Med en powerbank kan du lade din telefon, musikafspiller eller andet der kører på genopladelige batterier, helt uden at du har brug for en stikkontakt. Der er dog en hel del forskel på de forskellige powerbanks, der findes der ude i butikkerne og det er ikke sikkert, at alle passer til lige netop dine behov. Her kan du få gode tricks til, hvordan du gennemskuer markedet og finder den bedste investering til en powerbank. 

Bedst i test 

En powerbank består af et batteri, der kan opsamle strømmen fra stikkontakten og trådløst gøre dig ladende, når du har brug for det. Batteriet på de forskellige powerbanks kan dog være forskellig i kvaliteten og samtidig også være af forskellig pris. For at få mest for pengene, kan du se, hvad der gør sig godt i en powerbank test. Du kan samtidig også se, om der ikke skulle være andre, der allerede har gjort sig et køb, der også har givet deres mening til kende efter at have prøvet produktet af. På denne måde eliminerer du muligheden for, at købe katten i sækken, når du skal have strøm med i tasken. 

Betydning af størrelse 

Det er som oftest således, at jo større en powerbank er, jo større et batteri har den også inkluderet. De helt små og fikse powerbanks, vil ikke altid give dig muligheden for at lade din telefon helt op, inden den selv løber tør for strøm og derfor skal du overveje, hvor meget strøm du egentlig har brug for, inden du igen har kontakt med en vægspændt strømforsyning. Størrelsen på batteriet af en powerbank måles i mAh og med nutidens smartphones vil det eksempelvis som tommelfingerregel siges, at en opladning kræver 2000 mAh. 

En robust powerbank 

Der findes et væld af udformninger og designs af powerbanks og der er derfor rigeligt at vælge i mellem, når du skal ud og shoppe efter trådløs strøm at have med på farten. Dog er det ikke altid sikkert, at alle de farver og former du ønsker dig, samtidig også har lige præcis de specifikationer, du har behov for. Måske har du brug for en bestemt størrelse, eller en helt særlig robust powerbank der kan tåle hverdagens støv, skidt og måske endda også regn. Jo flere specifikationer du vil have opfyldt, jo mindre bliver udvalget men dermed måske også nemmere at vælge den rette. 

Mest Læste

Annonce