Inkorporer frugtordning i jeres arbejdsdag

Sponsoreret

28/04/2023 09:30

Mikkel Preisler

Er du ansvarlig for medarbejdere eller har en lederposition, hvor du har indflydelse på visse ting? Så har du måske tænkt på, at frugt kan være en god tilføjelse til en arbejdsdag, der ellers kan føles lidt lang. Med en frugtordning kan I nemt sørge for, at alle har adgang til at få frugt i løbet af dagen, enten i skemalagte pauser eller mere frit. Det kan I læse meget mere om her: Firmafrugt Odense og Fyn. Firmafrugt i FrugtKurve og FrugtKasser til virksomheder.

Der er mange forskellige slags frugt at vælge mellem – det er ikke alle, der har samme smag, og derfor er det da typisk også en rigtig god idé at vælge kasser, hvor der er en række forskellige, blandede frugter, så der er noget for enhver smag. I kan se alle muligheder for levering her: FrugtKurven frugtlevering. Frugtordninger og FirmaFrugt til virksomheder. Frugt erhverv.

Sammensæt selv frugtkurven

Hvis I gerne vil have indflydelse på, hvad der skal I frugtkurven, kan I sagtens få det – det er muligt for jer at komme med input til, hvad der skal pakkes i den endelige frugtkurv. På den måde er det også muligt at få forskellige snacks i kurven, hvis det er det, I tænker, giver bedst mening på jeres arbejdsplads. I kan jo prøve konceptet af og så løbende få feedback fra medarbejderne, så I eventuelt kan tilpasse jer endnu bedre.

Det er skønt at vide, at I handler med en virksomhed, der har mulighed for at levere i hele landet. I er altså ikke geografisk afhængige af at være et bestemt sted for at vide, at den frugt, I modtager, er frisk – det vil den være, uanset hvor I holder til henne. Frugt kan være en lækker snack i løbet af dagen, hvis man får trang til at spise lidt – og så er det skønt, at det er tilgængeligt.

Mest Læste

Annonce