Skal du giftes i 2023? Her er de fem vigtigste ting, du skal have styr på

Sponsoreret

10/1/23 10:58

Valdemar Lind

Annoncørbetalt indhold

Et bryllup er en fejring af kærligheden, og noget der for manges vedkommende kun sker én gang i en livstid. De færreste af os vil gå på kompromis med vores drøm om det perfekte bryllup, og vi har som regel nogle meget specifikke krav og forventninger til den store dag. 

Der ligger meget planlægning forud for bryllupsdagen, og det krævet sit par at holde overblik. Herunder får du de fem overordnede ting, der skal være styr på - alle detaljerne falder nemmere på plads herefter. 

Vielse

Vil I giftes i kirke, på rådhuset eller noget helt tredje? Vielsen bør bestemmes og bookes i god tid, da dette er en særdeles væsentlig del af jeres store dag. Her bør geografien træde i baggrunden for formatet. 

Lokation

Hvor skal festen holde - og hvad skal den indeholde? Den perfekte lokation har en god beliggenhed og rummer de nødvendige faciliteter. Skal der være dansegulv og bar, udendørs områder og overnatning? Lokationen er afgørende for kvaliteten af bryllupsfesten.

Transport

Hvordan kommer gæsterne fra vielsen til festen? Med mindre I er så heldige at have gåafstand, så bør I - som det gode værtspar - sørge for transport til gæsterne. Og i samme omgang kan I passende tage stilling til, hvordan I ønsker at fragte jer selv fra kirke til fest - hestevogn, limousine, helikopter eller noget helt tredje?

Beklædning

Beklædningen er - ofte særligt for bruden - noget, man ikke går på kompromis med. Det er jeres parforholds største dag, og det er særdeles vigtigt, at I føler jer lige så smukke som I føler jer godt tilpas i jeres kjole og jakkesæt. Brudekjole og jakkesæt til brullyp bør planlægges og bestilles i god tid - særligt hvis I ønsker at få noget lavet særligt til jer.

Menu 

Ingen fest uden mad og drikke. Måske - for gæsterne - den vigtigste del af bryllupsfesten er menuen. Et bryllup er absolut et velvalgt sted at gøre noget ekstra ud af både mad og vin, og også her gælder det, at det kan betale sig at være ude i god tid. Der er meget planlægning forbundet med bryllupsmenuen, og de gode kokke hænger ikke på træerne. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce