Se hvor hurtig - eller langsom - din kommune er til byggesager

Infrastruktur

12/7/16 3:25

Nick Allentoft

Kommunerne skal hvert år fastsætte og offentliggøre mål for deres sagsbehandlingstid for byggesager. Trafik- og Byggestyrelsen offentliggør på den baggrund et samlet overblik over kommunernes servicemål og over kommunernes sagsbehandlingstider for 2016.

Kommunernes sagsbehandlingstider er opgjort for perioden den 1. marts 2015 til den 1. marts 2016. Tiderne viser det antal dage, det i gennemsnit tager at få behandlet en tilladelse eller anmeldelse i kommunerne. Tiderne er sat ind i en tabel, som gør det muligt at sammenligne de forskellige kommuners sagsbehandlingstider.

LÆS OGSÅ: Derfor ligger Faaborg-Midtfyn helt i top

Tidligere har styrelsen alene indsamlet og offentliggjort bruttosagsbehandlingstiderne – dvs. det samlede antal dage fra ansøger indsender sin ansøgning, til der er truffet afgørelse. Fra og med 2016 offentliggøres også nettosagsbehandlingstiderne, som er det antal dage, det i gennemsnit har taget at få behandlet en sag fra den dato, hvor alle nødvendige oplysninger er indhentet fra ansøgeren til kommunens endelige afgørelse foreligger.

Styrelsens offentliggørelse af sagsbehandlingstiderne er baseret på kommunerens indberetning til Bygnings- og Boligregisteret (BBR). Flere kommuner offentliggør selv deres sagsbehandlingstider på deres hjemmesider. 

 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.