Deltagelse i Projekt Misbrugsbehandling

06/10/10 7:56

Servicestyrelsen

Misbrugsproblemer gør det vanskeligt for unge at få hverdagen til at fungere og at gennemføre en uddannelse. Med Projekt Misbrugsbehandling får kommunerne mulighed for at implementere tre misbrugsbehandlingsmodeller, der bygger på en grundig beskrivelse af deres indhold, anvendelsesform, målgruppe, mål og resultatkrav. Det første delprojekt (MST-CM) er allerede under forberedelse og nu er Servicestyrelsen klar til at udmelde de sidste to.

U-turn og Århus Kommune Model er to danske misbrugsbehandlingstilbud til unge, som

Servicestyrelsen ønsker at afprøve. U-turn er et behandlingskoncept, der bygger på systemiske indsatser og er løsningsorienteret, mens Århus Kommune Model (ÅKM) bygger på programteoretiske tanker og kognitiv terapi.

De to tilbud har vist sig at have god effekt overfor unge under 18 år med misbrugsproblematikker. Servicestyrelsen søger derfor 2 kommuner til afprøvning af hhv. U-turn modellen og Århus Kommune Modellen for at samle flere erfaringer.

Der er ansøgningsfrist d. 18. november 2010 kl. 12.00.

Projekt Misbrugsbehandling

Med venlig hilsen
Servicestyrelsen

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.