Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ude af kontrol: Smittetallet eksploderer

Sundhed

25/9/20 11:52

Det går alt andet end den rette vej for Danmark i øjeblikket, hvor et massivt antal danskere er blevet bekræftet smittede siden i går.

I løbet af de seneste par uger er smittet i den grad taget til i Danmark. For hver dag sker der stort set en stigning i antallet af smittede og indlagte i Danmark, og desværre har det indtil videre ikke hjulpet med de nye restriktioner fra regeringen.

I dag har Statens Serum Institut udsendt de seneste coronatal, og der er bestemt ikke godt nyt.

 

Så mange er smittede siden i går

Hvor der i de forrige tre dage træk har været mere end 500 smittede pr. dag, så har smitten nu bevæget sig over 600 smittede.

SST skriver, at der er bekræftet 678 smittede danskere i forhold til det seneste døgn, og desværre er to personer afgået ved døden.

Derudover så er der blevet indlagt seks personer i dag, hvilket bringet antallet af indlæggelser op på over 100 indlagte. 16 patienter er indlagt på intensiv hvor 9 patienter er indlagt i respirator.

Alle smittetallene i Danmark

Siden den første smittede blev bekræftet i Danmark, er 25.594 blevet bekræftet smittet med virussen. 19.010 personer har overstået infektionen, mens 647 personer har mistet livet.

I alt er 2.295.055 personer blevet testet for virussen.