Anders Samuelsen: Behovet for Liberal Alliance er større end nogensinde

05/3/11 1:13

Nick Allentoft

”Liberal Alliance kan løfte to ting: Vi kan løfte den økonomiske udfordring og den værdimæssige udfordring. Og det skal I hjælpe os med!”

Sådan har Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen netop sagt til partiets medlemmer fra talerstolen på partiets landsmøde i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Ifølge partilederen er der behov for et parti som Liberal Alliance, der kan ruske op i den borgerlige regering og få sat skub i arbejdsmarkeds- og skattereformer, så der kommer gang i den økonomiske vækst.

”Vi har de økonomiske eksperter bag os, vi har erhvervslivet bag os, vi har rigtig mange offentligt ansatte bag os, vi har unge mennesker bag os, vi har forældre bag os. Vi er vokset gevaldigt i meningsmålingerne. Det synes jeg er fantastisk! Og det viser også, hvor stort behovet er i den danske befolkning – behovet for Liberal Alliance er større end nogensinde,” sagde Anders Samuelsen.

Læs også: Simon Emil Ammitzbøll: S og SF er hovedfjenden

Han understregede også, at værdipolitik er vigtigt for Liberal Alliance:

”Vi går ind for ligeværd, for ligestilling. Vi går ind for, at alle skal have mulighed for at leve deres drømme ud. Værdikampen er degenereret til en diskussion om udlændinge. Det er ikke godt nok! Værdikamp for mig er også kampen for det personlige ansvar. Her - på det her felt - har Venstre og Konservative tabt stort - det er jeg bare nødt til at sige. Vi skal løfte den værdikamp, for det har Danmark behov for!”

Der er cirka 1.000 tilmeldte til Liberal Alliances landsmøde, hvilket er mere end en fordobling fra sidste års landsmøde. Antallet af medlemmer er ligeledes mere end fordoblet på et år, så partiet nu har knap 5.500 medlemmer på landsplan.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.