Anders Samuelsen: Behovet for Liberal Alliance er større end nogensinde

05/03/2011 14:13

Nick Allentoft

”Liberal Alliance kan løfte to ting: Vi kan løfte den økonomiske udfordring og den værdimæssige udfordring. Og det skal I hjælpe os med!”

Sådan har Liberal Alliances partileder Anders Samuelsen netop sagt til partiets medlemmer fra talerstolen på partiets landsmøde i Tivoli Hotel & Congress Center i København.

Ifølge partilederen er der behov for et parti som Liberal Alliance, der kan ruske op i den borgerlige regering og få sat skub i arbejdsmarkeds- og skattereformer, så der kommer gang i den økonomiske vækst.

”Vi har de økonomiske eksperter bag os, vi har erhvervslivet bag os, vi har rigtig mange offentligt ansatte bag os, vi har unge mennesker bag os, vi har forældre bag os. Vi er vokset gevaldigt i meningsmålingerne. Det synes jeg er fantastisk! Og det viser også, hvor stort behovet er i den danske befolkning – behovet for Liberal Alliance er større end nogensinde,” sagde Anders Samuelsen.

Læs også: Simon Emil Ammitzbøll: S og SF er hovedfjenden

Han understregede også, at værdipolitik er vigtigt for Liberal Alliance:

”Vi går ind for ligeværd, for ligestilling. Vi går ind for, at alle skal have mulighed for at leve deres drømme ud. Værdikampen er degenereret til en diskussion om udlændinge. Det er ikke godt nok! Værdikamp for mig er også kampen for det personlige ansvar. Her - på det her felt - har Venstre og Konservative tabt stort - det er jeg bare nødt til at sige. Vi skal løfte den værdikamp, for det har Danmark behov for!”

Der er cirka 1.000 tilmeldte til Liberal Alliances landsmøde, hvilket er mere end en fordobling fra sidste års landsmøde. Antallet af medlemmer er ligeledes mere end fordoblet på et år, så partiet nu har knap 5.500 medlemmer på landsplan.

Mest Læste

Annonce