Bent Peter Larsen ny direktør i Varde Kommune

04/3/11 10:45

Nick Allentoft

Bent Peter Larsen er 58 år og kommer fra et job som kommunaldirektør i Randers Kommune - en stilling han har besat siden 2006.

Forud for stillingen som kommunaldirektør i Randers, har Bent Peter Larsen været ansat som Direktør for Sundhed og Omsorg i Århus Kommune (2004-2006) Amtsdirektør i Ribe Amt (1996-2004)og Direktør for Musikhuset i Århus (1991-1996).


Det 12 mand store ansættelsesudvalg var enige om indstillingen af Bent Peter Larsen til byrådet. Han blev valgt i et meget velkvalificeret felt på 41 ansøgere. Med ansættelsen får Varde Kommune en direktør, der er vant til direktørrollen, og som derfor kan gå meget hurtigt og kvalificeret til de mange spændende og udfordrende opgaver, der ligger på området plan, kultur og teknik. Det er samtidig en direktør som besidder det generelle overblik og den all round viden og erfaring, som vil være med til at skabe en stærk og helhedsorienteret direktion.


Borgmester Gylling Haahr udtaler: - Det er dejligt, at vi i Varde har kunnet tiltrække en så velkvalificeret person med en så stærk lederbaggrund til denne vigtige direktørstilling.


Bent Peter Larsen tiltræder stillingen ved Varde Kommune snarest muligt.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.