Børnetopmøde med fokus på "det gode børneliv"

20/1/12 10:30

Nick Allentoft

KL’s Børnetopmøde finder i år sted den 2.-3. februar 2012 i Aalborg under titlen: ”Børn på spring”.

Alle børn skal have mulighed for at springe sikkert ud i livet. Familien, kommunerne og samfundet har et fælles ansvar for at klæde børnene på til at have mod på livet og lyst til at springe ud i de mange udfordringer, de naturligt vil møde på deres vej.

KL’s Børnetopmøde 2012 sætter fokus på det gode børneliv og aktuelle kommunalpolitiske udfordringer på børneområdet.

På Børnetopmødet vil politikere, fagfolk og eksperter blandt andet tale om forældrenes vigtige rolle og ansvar for børns læring og opdragelse og om, hvordan vi kan få et stærkere indhold i dagtilbuddene, så de styrker børnenes trivsel, udvikling og læring; samt hvordan vi kan styrke børns relationer og fællesskaber og omlægge indsatsen fra anbringelse til mere forebyggelse.

Blandt de mange oplægsholdere, man kan høre på Børnetopmødet, kan nævnes:

· Børne- og undervisningsminister Christine Antorini

· Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager

· Formand for KL’s Børne- og Kulturudvalg Jane Findahl

· Nicolai Moltke-Leth, kandidat i sociologi, jægersoldat og stifter af organisationen True North

· Agi Csonka, direktør for EVA (Danmarks Evalueringsinstitut)

· Bettina Post, formand for Dansk Socialrådgiverforening

Det er femte gang, KL holder Børnetopmøde.

Konferencen holdes hvert andet år og henvender sig til kommunalpolitikere, forvaltningsdirektører, chefer, ledere og andre interessenter på børneområdet.

I 2012 vil der være over 1300 deltagere – flere end nogensinde før. Børnetopmødet er således med til at sætte den politiske dagsorden på børneområdet.
/KL Kommunikation/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.