Byrådsmedlem springer fra SF til Venstre

31/1/12 11:11

Nick Allentoft

SF’s medlem af Bornholms kommunalbestyrelse, Ole Dreyer, forlader i dag SF for i stedet at melde sig ind i Venstre. Ole Dreyer har gennem længere tid overvejet et skifte – et skifte, som udelukkende er betinget af politiske overvejelser.

- Jeg har gennem længere tid følt, at jeg havde mere til fælles med Venstre end med SF. Derfor har jeg i dag besluttet, at det er mest rigtigt for mig at skifte parti, siger Ole Dreyer.

Han understreger, at han ikke forlader SF, fordi han er utilfreds med partiets organisation eller sine kolleger fra partiet. Og han slår fast, at han står ved de beslutninger, han har været med til at træffe som medlem af kommunalbestyrelsen for SF.

Men fremadrettet vil Ole Dreyer have et andet politisk udgangspunkt. Et udgangspunkt, som er forankret i Venstres ideologi og politiske linje.

- Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Venstres gruppe på Bornholm. Jeg er sikker på, at det er her, jeg hører hjemme, og at det er her, jeg kan udfolde mine ideer om, hvad der er brug for på Bornholm, siger Ole Dreyer.

Jeg har været meget glad for den chance, SF gav mig, da jeg for to år siden blev spurgt, om jeg ville stille op for partiet. Men arbejdet i kommunalbestyrelsen har overbevist mig om, at jeg rent politisk har mere tilfælles med Venstre og den linje, som partiet står for, end jeg har med SF – og derfor er det mest rigtige, at jeg skifter parti, siger Ole Dreyer.

/Ole Dreyer/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.