Eddie Dydensborg ny økonomichef i Assens

19/10/2010 00:00

Nick Allentoft

Den 35-årige Eddie Dydensborg bliver den nye økonomichef i Assens Kommune. Eddie Dydensborg tiltræder stillingen den 1. december 2010.

I forbindelse med, at stillingen som økonomidirektør i Assens Kommune blev nedlagt, besluttede Direktionen at ansætte en økonomichef til at stå i spidsen for hele økonomiområdet. Eddie Dydensborg skal derfor fremover fungere som chef for Økonomiafdelingen, Budget og Regnskab samt den nye Indkøbsfunktion.

Eddie Dydensborg glæder sig til at tiltræde stillingen som Assens Kommunes nye økonomichef.

Eddie Dydensborg er uddannet Cand. Oceon fra Syddansk Universitet og har arbejdet i offentligt regi, siden han blev færdig med sit studie. Han har arbejdet som økonomisk konsulent i både Kolding og Odense Kommune, og i 2007 blev han budget- og analysechef i Borgmesterforvaltningen i Odense Kommune. Eddie Dydensborg kommer fra en stilling som administrations- og økonomichef i Børn og Ungeafdelingen i Horsens Kommune.

- Vi glæder os til at byde Eddie Dydensborg velkommen her i Assens Kommune, og jeg er overbevist om, at vi får en yderst kompetent og faglig dygtig økonomichef i Eddie Dydensborg, og jeg ser frem til vores samarbejde, siger kommunaldirektør Henning Qvick og fortsætter:

- Trods sin forholdsvis unge alder har Eddie Dydensborg allerede stor erfaring inden for offentlig økonomi, politik og organisation, og det er en stor fordel, når han skal til at ”styre” og have det overordnede ansvar for Assens Kommunes budgetter. Det er ingen hemmelighed, at Assens Kommunes økonomi er under pres i disse år, og det kræver stor dygtighed, omhu og et godt lederskab at få det hele til at gå op i en højere enhed. Der bliver nok for Eddie at tage fat på.

Spændende udfordringer
Eddie Dydensborg ser frem til sit nye job som økonomichef i Assens Kommune og glæder sig til opgaven med at stå i spidsen for økonomiområdet og håndtere de udfordringer, som kommunen står over for i tæt samarbejde med områdets medarbejdere og ledere.

- Jeg glæder mig meget til at tiltræde stillingen som økonomichef. Jeg synes, at det er en spændende konstruktion med én central økonomiafdeling, der servicerer hele kommunen. Det er ikke en opbygning, som jeg kender fra de andre kommuner, hvor jeg har arbejdet, men en konstruktion, jeg mener rummer mange fordele i forhold til en ensartet praksis og udvikling af økonomistyringen, siger Eddie Dydensborg og fortsætter:

- Samtidig mener jeg, at jeg kan bidrage med nogle nye tanker omkring forskellige økonomistyringsmodeller, ledelsesinformation og effektivisering. Jeg ser derfor meget frem til at komme i gang med mine nye opgaver.

Eddie Dydensborg bor i Kolding med sin kone og 2 børn.


 

Mest Læste

Annonce