Else Smith er ny direktør i Sundhedsstyrelsen

15/12/2010 13:24

Nick Allentoft

Regeringens ansættelsesudvalg har i dag tiltrådt, at Else Smith ansættes som administrerende direktør for Sundhedsstyrelsen. Indenrigs- og sundhedsminister Bertel Haarder udtaler i en pressemeddelelse:

”Jeg er meget glad for, at Else Smith bliver ny administrerende direktør for Sundhedsstyrelsen. Else Smith har en stærk faglig profil og et indgående kendskab til opgaverne i det danske sundhedsvæsen. Else Smith har dermed en solid baggrund for at lede Sundhedsstyrelsens arbejde og medvirke til at finde sundhedsfaglige løsninger på de udfordringer, som sundhedssektoren står overfor i de kommende år.”

Else Smith har været konstitueret som direktør for Sundhedsstyrelsen siden den 1. august 2010, og ser nu frem til at sætte sig mere permanent i stolen som administrerende direktør fra 1. januar 2011.

”Jeg er beæret over at få det store ansvar, som jeg føler mig godt klædt på til at løfte. Vi står overfor nogle spændende og udfordrende år på sundhedsområdet, hvor jeg gerne vil være med til at sætte mere fokus på prioritering, kvalitet og patientsikkerhed. Og så glæder jeg mig til at stå i spidsen for en række engagerede medarbejdere og chefer i Sundhedsstyrelsen,” udtaler Else Smith.
 

Mest Læste

Annonce