Jens Christian Gjesing afløser Wammen i KL bestyrelse

25/10/10 12:53

Nick Allentoft

Haderslevs borgmester skal afløse Wammen i KL. Det bliver Haderslevs borgmester, Jens Christian Gjesing, der kommer til at overtage bestyrelsesposten i KL efter sin århusianske kollega Nicolai Wammen. Altså under forudsætning af at Nicolai Wammen bliver valgt til Folketinget.

Wammen meldte forleden ud, at han stiller op ved det kommende folketingsvalg og dermed forventer at stoppe som borgmester i Århus. Jens Christian Gjesing er suppleant for Nicolai Wammen i KL og derfor kan han forvente at overtage bestyrelsesarbejdet.

”Jeg glæder mig til at tage del i det centrale arbejde i KL. Selvfølgelig giver det mere arbejde, men det er også arbejde, der er interessant og spændende i forhold til arbejdet som borgmester”, siger Jens Christian Gjesing.

Øvrige KL-relaterede poster, som Wammen har, afgøres af partiet, hvordan de fordeles.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

12/5/21 8:12

Politik
Mette Frederiksen raser: Stop med detStatsministeren kom op i det røde felt, da hun under gårsdagens spørgetime fik et spørgsmål fra Liberal Alliances partileder, Alex Vanopslagh.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.