Jens Hornemann fra COK til BDO

15/12/10 7:36

Nick Allentoft

COKs direktør siden 2007, Jens Hornemann tiltræder per 1. feb. 2011 en ny stilling som ledende partner og direktør i BDO Kommunernes Revision. En ny direktør søges nu til at stå i spidsen for COK - Danmarks største virksomhed inden for kompetenceudvikling og efteruddannelse.

Den nye direktør skal videreføre den positive udvikling, som har kendetegnet COK de seneste år. COK er kommunernes virksomhed, som tilbyder læring og udvikling inden for kommunalpolitik, lederuddannelse, faglig efteruddannelse og organisationsudvikling.

Formand for COKs bestyrelse, cheføkonom i KL, Jan Olsen udtaler:
”Den nye direktør skal stå i spidsen for realiseringen af COKs strategi og være visionær og udviklingsorienteret i forhold til opfyldelsen af COKs mission og vision som et landsdækkende center for kompetenceudvikling.”

COKs bestyrelse har netop vedtaget en ny strategi for perioden frem til 2014, som betyder, at virksomheden på det strategiske niveau skal:

* Sætte fokus på og markere sig som udbyder af kompetenceudvikling til de store personalegrupper på velfærdsområdet
* Udvikle partnerskaber med kommunerne omkring kompetenceudvikling
* Være den førende udbyder af lederudvikling og lederuddannelse til kommunale ledere på alle niveauer.

Jens Hornemann har stået for en succesfuld omstilling af COK, der har udmøntet sig i en betydelig vækst, økonomisk konsolidering og en ny styrket position i kommunerne. Denne udvikling vil nu være afsættet for den kommende direktør og for COKs fortsatte arbejde for at understøtte kommunestyrets drift og udvikling gennem kompetenceudvikling.

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.