Jørgen Lindegaard ny formand for Udbudsrådet

14/10/10 12:46

Nick Allentoft

Regeringen har udnævnt Jørgen Lindegaard som formand for Udbudsrådet. Jørgen Lindegaard er 62 år og har tidligere været koncernchef hos blandt andet ISS, SAS og GN Store Nord. Fra sit virke i den private sektor har han et indgående kendskab til samspillet mellem den private og den offentlige sektor.

Som formand kommer Jørgen Lindegaard til at stå i spidsen for Udbudsrådets arbejde med at fremme konkurrencen om de offentlige opgaver i dialog med offentlige og private interessenter.

Formand for Udbudsrådet Jørgen Lindegaard udtaler:

”Det er en spændende post, jeg overtager. De stramme offentlige budgetter skærper behovet for, at de offentlige opgaver løses bedst og billigst. Der er allerede sket meget, men det er vigtigt, at vi fortsætter bestræbelserne på at skabe mere konkurrence i løsningen af de offentlige opgaver. Jeg er ikke i tvivl om, at der er et stort potentiale, som vi skal forsøge at høste til gavn for alle parter.”
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.