KEA: Fest med studerende og arbejdsgivere

04/10/10 12:24

Nick Allentoft

Den 7. oktober arrangerer KEA – Københavns Erhvervsakademi den atypiske uddannelsesevent KEA connect, der forbinder studerende og erhvervsliv gennem en kæmpe fest på VEGA.

KEA - Københavns Erhvervsakademi ønsker at skabe god kontakt mellem de studerende og de arbejdspladser, der venter på dem efter uddannelsen. Uddannelsesinstitutionen, der udbyder en lang række uddannelser i spændet mellem teknologi og design, afholder derfor eventen KEA connect på VEGA, hvor studerende og erhvervsliv er inviteret med som gæster.

”Formålet med aftenen er at ’connecte’ fremtidige medarbejdere med fremtidige arbejdsgivere ved en form for matchmaking, der gerne skulle gavne både studerende og erhvervslivet. Vi vil gerne være med til at give virksomhederne nogle dygtige medarbejdere og de studerende nogle gode arbejdspladser i fremtiden,” siger KEA’s rektor, Ingo Østerskov, om eventen.

Over 100 repræsentanter fra forskellige virksomheder har allerede tilmeldt sig, og det samme har endnu flere studerende. Aftenen vil give virksomhederne et indblik i, hvad en studerende fra KEA kan og de studerende et indblik i, hvilke jobmuligheder der venter dem efter uddannelsen og derved gøde jorden til et fremtidigt samarbejde. Derfor byder aftenen på en Student Expo, der er en både fysisk og digital udstilling af ti studieprojekter udviklet i et samarbejde mellem erhvervslivet og studerende fra KEA’s mange forskellige uddannelser.

Se mere på www.kea.dk/keaconnect

Om KEA:
KEA - Københavns Erhvervsakademi udvikler og udbyder praksisrettede videregående uddannelser på erhvervsakademiniveau og professionsbachelorniveau. Det sker i nært samarbejde med regionens erhvervsliv og uddannelsesinstitutioner i ind- og udland. KEA fungerer desuden som videncenter på relevante områder for offentlige og private virksomheder. Der er omkring 3000 studerende og 300 ansatte på KEA. Erhvervsakademiet består af 4 forskellige enheder: design/business, byggeri/produktion, medie/it og ledelse/efteruddannelse.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.