Lisbeth Binderup ny kommunaldirektør i Skanderborg

04/03/2011 11:37

Nick Allentoft

52-årige Lisbeth Binderup bliver ny kommunaldirektør i Skanderborg Kommune. Hun kommer fra en stilling som partner i firmaet Lundgaard Konsulenterne. Og så er hun formand for KREVI - Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut.


Lisbeth Binderup har første arbejdsdag den 1. maj 2011. Borgmester Jørgen Gaarde (S) ser frem til samarbejdet med den nye kommunaldirektør, som han er overbevidst om, har den rette profil og erfaring til jobbet.

- Det er en kombination af flere ting, der gør, at vi har valgt Lisbeth Binderup som ny kommunaldirektør. Udover de personlige egenskaber har vi lagt vægt på, at Lisbeth har bred erfaring med styring og ledelse blandt andet fra stillingen som kommunaldirektør i Nordborg Kommune. Hun har væsentlige kompetencer inden for økonomistyring. Og så har hun vist rigtig gode resultater gennem sit arbejde med værdibaseret ledelse og ledelse af større forandringsprocesser, siger Jørgen Gaarde.

Om Lisbeth Binderup

Lisbeth Binderup er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet. Siden midten af 80’erne har hun været ansat i hhv. Københavns Kommune, Indenrigsministeriet og KL. I 1996 kom hun til Nordborg Kommune, hvor hun i 2000 blev kommunaldirektør. Siden 2004 har hun været partner i Lundgaard Konsulenterne med kommunerne som sit primære arbejdsområde. Siden 2006 har hun været formand for KREVI - Det Kommunale og Regionale Evalueringsinstitut.

Privat er Lisbeth Binderup mor til to voksne børn. Hun er født og opvokset i Låsby men bor i dag i Nordborg på Als. Det er planen, at hun flytter til Skanderborg Kommune i løbet af foråret.

Firmaet Lundgaard Konsulenterne var oprindelig tilknyttet ansættelsesprocessen. Konsulenten på opgaven valgte dog at trække sig tidligt i forløbet, da det blev klart, at en af firmaets partnere var med i ansøgerfeltet. Konsulentfirmaet Mercuri Urval har herefter været tilknyttet som ekstern samarbejdspartner.

Mest Læste

Annonce