Ringsted: Økonomidirektør fra Københavns Kommune

28/6/10 10:00

Nick Allentoft

Ringsted Kommunes nye økonomidirektør Andreas Jegstrup er 47 år. Han er uddannet cand.scient.pol., men har oprindeligt en baggrund som sygeplejerske.

Andreas Jegstrup kommer fra en stilling som økonomichef i Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning. Han har desuden tidligere været ældrechef i et af Københavns lokalområder.

- Jeg ser frem til at komme tættere på det politiske miljø og få ansvaret for den samlede økonomi i Ringsted Kommune. Jeg håber og tror på, at jeg både på kort og lang sigt kan være med til, at Ringsted Kommune får en god og sund økonomi, så der kan komme den bedst mulige service til borgerne, siger Andreas Jegstrup.

Andreas Jegstrup bor i Jyllinge, er gift og har to børn på 10 og 14 år.

Med de to direktører – der begge begynder i jobbet i Ringsted Kommune den 1. august – har Ringsted Kommune over de seneste to år gennemført et generationsskifte i direktionen, så fem ud af seks direktører er nye.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.