Social- og sundhedsdirektør Lene Hald går på pension

09/9/10 10:00

Nick Allentoft

Social- og sundhedsdirektør Lene Hald går på pension efter 11 år som direktør i Lyngby-Taarbæk Kommune.

I sin tid som direktør har Lene arbejdet med mange store projekter på det sociale område fx udbygning af ældreområdet, overtagelse af de amtskommunale opgaver, fokus og styring af det specialiserede socialområde og meget andet.

”Lene har været en god kollega og medspiller i direktionen med sin store erfaring og viden. I socialforvaltningen har Lene lagt et stort og flot stykke arbejde i både drift og udvikling. Jeg har altid kendt Lene som en ildsjæl inden for sit arbejdsområde. Jeg ønsker Lene alt det bedste fremover med de nye sider af livet ” siger kommunaldirektør Tim Andersen.

Borgmester Søren P. Rasmussen siger ”Lene har gennem årene lagt stor energi i det komplicerede socialområde. Hun er meget respekteret for sin faglige dygtighed. Lene har været formand for socialchefforeningen i flere perioder ligesom hun har været medlem af og nu formand for embedsmandsudvalget for social og uddannelse i KKR regi. Det er ansvarsfulde poster, hvor hun har været med til at præge udviklingen i socialområdet. Jeg ønsker Lene held og lykke med sin nye tilværelse”.

Lene Hald siger selv: ”Det er selvfølgelig med stor vemod, at jeg forlader mit professionelle arbejdsliv gennem 35 år, men også med stor glæde i forhold til de nye udfordringer, som jeg nu skal i gang med sammen med familie og venner. Jeg vil savne alle de gode kolleger og medarbejdere og de udfordringer, de har givet mig. Jeg er stolt over at have været med til at løse de nye opgaver som kommunerne har fået i forhold til kommunalreformen. Vi har gode resultater på beskæftigelsesområdet, vi har fået sat sundhed og forebyggelse på dagsordenen. Vi har også fået sat fokus på kvalitet og styring af det specialiserede specialområde og endelig ligger der en udbygningsplan for ældreområdet, som sikrer tidssvarende boliger og pleje - det synes jeg, at Social- og Sundhedsforvaltningen kan være stolte af. Jeg har kun ros og stor tak til medarbejdere og ledere fra mig”.

Der afholdes afskedsreception den 14. oktober kl. 14-16 på Toftebæksvej i kantinen, hvor alle er velkomne. Når Lene stopper, overtager vicedirektør René Rasmussen Lenes opgaver, indtil der er taget stilling til ansættelse af en ny direktør.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.