Steen Vinderslev ny kommunaldirektør i Middelfart

06/1/11 1:13

Nick Allentoft

Der var et bredt ansøgerfelt til stillingen som Middelfart Kommunes nye kommunaldirektør.

Fire ud af 23 ansøgere har været til samtale og heraf blev to kandidater ledervurderet af rekrutteringsfirmaet Mercuri Urval, inden Økonomiudvalget valgte at ansætte den nuværende central-forvaltningsdirektør Steen Vinderslev i stillingen som kommunens nye kommunaldirektør.

Et enigt ansættelsesudvalg har vurderet, at Steen Vinderslev opfylder kravene, som blev efterspurgt i stillingsbeskrivelsen på såvel det personlige, det faglige som det ledelsesmæssige plan. Derfor besluttede Økonomiudvalget på et ekstraordinært møde den 3. januar 2011 at ansætte Steen Vinderslev i den ledige stilling som kommunaldirektør med tiltrædelse 1. april 2011.

Den nye kommunaldirektør
Den nye kommunaldirektør er 48 år gammel og kan trække på mange års ledelseserfaring i den kommunale verden. I 2000 kom Steen Vinderslev til Middelfart Kommune som centralforvaltningsdirektør fra en stilling i Fredericia Kommune, hvor han fra 1997 var viceøkonomichef. Desuden var Steen to år hos Kommunernes Revision og før det en årrække i Viborg Kommune.

Steen Vinderslev er uddannet cand.scient. i humangeografi ved Århus Universitet og dimitterede i 1989. Det blev i 2010 suppleret med den toårige ’Executive MBA - ledelse i forandring’ fra Syddansk Universitet.

Steen bor til daglig i Middelfart og er gift med Karen Heebøll, som er senior- og sundhedsdirektør i Vejle Kommune. Sammen har de børnene Troels, Astrid og Laurids.

Borgmester Steen Dahlstrøm er tilfreds med, at ansættelsen af ny kommunaldirektør nu er faldet på plads. ”Jeg glæder mig sammen med Byrådet til at fortsætte det gode samarbejde med Steen Vinderslev, som nyder åbenbar respekt og anerkendelse i den kommunale organisation samt i lokalsamfundet”, udtaler Steen Dahlstrøm.
 

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.