Topfigur hos Venstres stopper

22/11/11 1:39

Nick Allentoft

Venstres partisekretær takker af. Efter 10 år i spidsen for partiorganisationen rækker kræfterne ikke længere.

Lederen af Venstres partiorganisation, og manden bag partiets valgkampe, partisekretær Jens Skipper Rasmussen stopper nu på posten.
- Efter at have været med i 10 år, og have stået for tre valgkampe og 12 landsmøder, så kan jeg mærke, at kræfterne ikke er, hvad de har været. Så er det bedre at få friske kræfter ind, siger den 50-årige Jens Skipper Rasmussen, der er kendt som "Skipper" i partiet.
Jens Skipper Rasmussen har været partisekretær, siden han afløste Claus Hjort Frederiksen (V). Det skete, fordi Claus Hjort i november 2001 blev beskæftigelsesminister i den daværende statsminister Anders Fogh Rasmussens (V) første regering.
Jens Skipper Rasmussen, der har en fortid i Venstres Ungdom (VU), hvor han var formand mellem 1983 og 85, er uddannet fra Holbæk Seminarium i 1986. Og når Venstre har fundet partisekretærens afløser, så tiltræder Jens Skipper Rasmussen en stilling netop som uddannelseschef i partiet, hvor han skal stå for den interne uddannelse.
Venstres formand, Lars Løkke Rasmussen, og Claus Hjort Frederiksen sætter sig nu i spidsen for et ansættelsesudvalg, som skal finde en ny partisekretær.
/ritzau/

Tilmeld nyhedsbrev

Læs også

08/4/21 8:14

Politik
Lars Løkke smider kæmpe bombe: Hyrer tidligere Venstre-figurLars Løkke Rasmussen har hyret den tidligere Venstre-figur, der nu gør comeback efter tre års pause fra politik.

23/10/16 7:35

Politik
Morten Messerschmidt sygemeldt på ubestemt tidMesserschmidt er blevet sygemeldt og Dansk Folkeparti har nu øget det beløb, der tilbagebetales, til 2.5 million kroner.

03/2/22 9:31

Politik
Vanvittig løn: Så meget får Barbara BertelsenDet lille webmedie Journalista.dk har undersøgt, hvad en af hovedrolleindehaverne i Minksagen, Barara Bertelsen får i årsløn. Svaret er, at departementschefen og dermed den øverst placerede embedsmand i Statsministeriet tjener langt mere end Statsministeren.

04/5/22 1:56

Kommunalt
P-selskaber skovler formuer ind på ulovlige p-afgifterHvis du klager over en p-afgift, kan det være en god ide at tage sagen hele vejen til Parkeringsklagenævnet.

06/5/22 7:08

Europa
Forsker: Derfor er Ukraine begyndelsen på enden for PutinVerden holder vejret, for vil Putin erklære officielt krig mod Ukraine d. 9. maj? Uanset hvad ser norsk forsker sprækker i Putins ellers så solide greb om magten i Rusland.

10/5/22 12:28

Europa
Se videoen: Svensk granatkaster pulveriserer russisk tankUkraines forsvar har offentliggjort en video af en russisk tank, der bliver sprængt i luften - angiveligt med en granatkaster leveret af Sverige.

05/5/22 2:41

Putin vil ydmyge 500 ukrainske krigsfanger under paradeHvert år fejrer Rusland d. 9. maj med en stor parade - men organisation advarer om, at årets fejring bliver anderledes brutal.

04/5/22 7:34

Politik
Stolt Mette Frederiksen: For første gang i 20 årMette Frederiksen glæder sig over at det nu sker for første gang i 20 år.