Det bliver Agi Csonka, der skal overtage direktørposten på SFI efter Jørgen Søndergaard.
Det bliver Agi Csonka, der skal overtage direktørposten på SFI efter Jørgen Søndergaard.

Agi Csonka ny SFI direktør

Ledelse

11/7/13 7:04

Ulla Haahr

Det bliver Agi Csonka, der skal overtage direktørposten på SFI efter Jørgen Søndergaard. Csonka kommer til SFI fra en stilling som direktør i Danmarks Evalueringsinstitut, og tiltræder i SFI 1. september.

Det bliver Agi Csonka, der skal overtage direktørposten på SFI efter Jørgen Søndergaard. Csonka kommer til SFI fra en stilling som direktør i Danmarks Evalueringsinstitut.

Det var en enig bestyrelse for SFI, der tidligere på måneden indstillede Agi Csonka som ny direktør for centret til Social- og integrationsminister Karen Hækkerup. Og i dag er det så offentliggjort, at det bliver den 52-årige direktør for Danmarks Evalueringsinstitut, der fremover skal stå i spidsen for SFI.

Agi Csonka er ph.d. i statskundskab og kender allerede SFI fra en længere årrække som forsker. Derudover har hun stor ledelseserfaring fra det private erhvervsliv og fra sine seks år som direktør for Danmarks Evalueringsinstitut.

Formanden for SFI’s bestyrelse, Peter Nannestad, begrunder valget af direktør således:

”Vi tror, at vi i Agi Csonka har fundet en person, som kan videreudvikle SFI’s faglighed og sætte kursen. Agi er en stærk kommunikator og vil efter bestyrelsens vurdering være i stand til – på nye måder – at styrke SFI’s placering og gennemslagskraft ud ad til. Samtidig er vi overbevist om, at hun også ledelsesmæssigt vil være i stand til at rumme SFI’s mangfoldighed, holde engagementet hos medarbejderne og understøtte fremdriften i en stærk, vidensbaseret organisation som SFI,” siger Peter Nannestad.

Agi Csonka tiltræder som direktør for SFI den 1. september.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce