Hanne Bak Lumholt ny direktør i COK

Ledelse

16/8/16 12:20

1. august satte Hanne Bak Lumholt sig i direktørstolen i COK. Hun kommer fra en stilling som afdelingschef i KL og har et bredt kendskab til kommunale opgaver.

Som afdelingschef i KL har Hanne Bak Lumholt haft ansvaret for at lede og koordinere KLs arbejde med folkeskolereformen. En opgave som indebar et tæt samarbejde med kommuner, uddannelsesinstitutioner, interesseorganisationer og staten om ledelse, udviklings- og kompetenceinitiativer.

COK er kommunernes virksomhed inden for kompetenceudvikling. Som ny direktør i COK får Hanne Bak Lumholt ansvaret for at hjælpe kommunerne med at implementere og gennemføre nuværende og kommende velfærdsreformer. 

Som nogle af den nye direktørs vigtigste opgaver fremhæver COKs formand, Jan Olsen, behovet for kompetenceudvikling, som de mange velfærdsreformer på skole-, beskæftigelses-, børne- og ældreområdet samt det nære sundhedsvæsen skaber.

- De mange velfærdsreformer har skabt nye arbejdsvilkår for titusindvis af kommunale medarbejdere. Det bliver den nye direktørs opgave at understøtte og udvikle læringsforløb, der imødekommer kompetencebehovet hos de kommunale medarbejdere og ledere, som reformerne skaber - både på velfærdsområdet og på det administrative område, understreger Jan Olsen.

Under sloganet ”Vi skaber bevægelse” arbejder COK tæt sammen med politikere, ledere og medarbejdere i landets kommuner. Hanne Bak Lumholt fremhæver kommunernes professionelle og ambitiøse ledere og medarbejdere som motivation for at søge jobbet i COK.

- Kommunernes ledere og medarbejdere er meget ambitiøse og kompetente i samarbejdet og samspillet med borgerne. For at fastholde den relation er det altafgørende, at ny viden, nye færdigheder og nye kompetencer løbende bliver udviklet. I det arbejde har COK en central rolle, som jeg glæder mig til at understøtte og løse sammen med mine nye kolleger, siger Hanne Bak Lumholt.

Tilmeld nyhedsbrev

Mest Læste

Annonce